Brandul de inghetata artizanala Emilia Cremeria a deschis o noua locatie in Bucuresti. Aceasta este situata in Promenada Mall si este a noua gelaterie a brandului.

Emilia Cremeria este un business in continua dezvoltare inca din 2015, de la prima sa inaugurare, ajungand in 2017 la o cifra de afaceri de 11 milioane de lei. In prezent, Emilia Cremeria detine in total noua locatii in: Baneasa Shopping Center, Mega Mall, Afi Palace Cotroceni, Strada Franceza - Centrul Vechi, Park Lake, Promenada Mall – Bucuresti. In restul tarii, Emilia Cremeria este prezenta in Mamaia-Constanta, Timisoara si Cluj-Napoca.

”Atunci cand la baza unui business sta pasiunea, cu siguranta, consumatorul simte acest lucru. Din acest motiv, pentru noi, deschiderea celei de-a noua locatii reprezinta nu doar un pas firesc in extinderea afacerii noastre, ci si apropierea de consumatorii nostri, iubitori de inghetata autentica, rafinata si proaspata. Pentru noi, a investi intr-o noua locatie reprezinta o noua promisiune onorata fata de clientii Emilia Cremeria, care pot acum degusta unul dintre cele 20 de sortimente de inghetata si in Promenada Mall. Vom continua sa ne dezvoltam, sa investim constant in tehnologie si in ingrediente, pentru a arata acelasi respect fata de consumator ca si pana acum”, mentioneaza Alexandru Sautner, proprietar Emilia Cremeria.

In fiecare zi si in fiecare locatie, prospetimea si inalta calitate a ingredientelor - laptele Alta Qualita, fructele proaspete si zaharul brun - reprezinta elementele cheie ale experientei consumatorilor cu produsele Cremeriei. Dorinta de a valoriza produse tipice regionale IGP si DOP se reflecta in calitatea inghetatei - unica, fina, cu gustul de odinioara si irezistibil de cremoasa. Fiecare magazin Emilia Cremeria prepara, in fiecare zi, in laborator, amestecul pentru productia zilnica de inghetata proaspata, in timp ce, in fiecare an, se lanseaza noi sortimente menite sa indeplineasca orice dorinta si pofta de inghetata.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri