Retailerul danez JYSK va inaugura, pe 4 aprilie, un nou magazin in Romania, in Constanta, unde compania avea deja o unitate deschisa in urma cu cinci ani. Noul magazin JYSK din Constanta se va deschide pe Soseaua Mangalia.


Odata cu deschiderea noului magazin, compania ajunge la 74 de unitati in Romania.

40 de ani de la primul magazin

Pe 2 aprilie se implinesc 40 de ani de cand JYSK a deschis primul magazin in orasul danez Aarhus. Pentru a marca cei 40 de ani de existenta, JYSK sarbatoreste cu deschiderea primului magazin din Irlanda.

Au trecut 40 de ani de cand fondatorul JYSK, Lars Larsen, a primit primii pentru prima data clienti in magazinul JYSK din Silkeborgvej in Aarhus, Danemarca, pe 2 aprilie 1979.

Acum, 40 de ani mai tarziu, clientii pot vedea si achizitiona produsele JYSK din peste 2700 de magazine, in 52 de tari din toata lumea.

“Cred ca cel mai potrivit mod prin care puteam puncta aniversarea noastra de 40 de ani este prin adaugarea unei noi tari pe harta celor in care avem deja magazine. Expansiunea a facut intotdeauna parte din ADN-ul JYSK, inca de la deschiderea primului magazin, in urma cu 40 de ani. Irlanda era ultima tara mare din Europa in care locuitorii nu aveau pana acum oportunitatea de a merge la un magazin JYSK local”, a spus fondatorul JYSK, Lars Larsen.

JYSK este unul dintre cei mai importanti retaileri de mobila si decoratiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro.

JYSK a intrat pe piata din Romania in 2007, odata cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Reteaua numara in prezent 74de magazine, in orase precum Bucuresti, Arad, Baia Mare, Craiova, Targoviste, Constanta, Cluj, Deva, Galati, Ramnicu Sarat, Onesti, Sfantu Gheorghe, Oradea, Pitesti, Medias, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Valenii de Munte, Targu-Mures, Timisoara, Alexandria, Ramnicu Valcea, Sibiu, Targu Jiu, Bacau, Botosani, Focsani, Medgidia, Giurgiu, Piatra Neamt, Roman, Curtea de Arges, Bistrita, Hunedoara, Bals.

Retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare comercializeaza o gama variata de produse pentru casa si gradina.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri