Incepand cu primul trimestru al anului 2019, Kobi Dar a preluat functia de presedinte al companiei producatoare de bere United Romanian Breweries Bereprod (URBB), cunoscuta publicului larg si ca Tuborg Romania. Noul presedinte al companiei are o experienta de aproape 20 de ani in sectorul industrial de bauturi, peste 10 ani dintre acestia implicand functii de top management. Kobi Dar a mai activat in Romania, in cadrul URBB, intre 2005 si 2009, ocupand in aceasta perioada functia de vice-aresedinte supply chain.

Kobi Dar a absolvit Institutul de Tehnologie Technion din Haifa, Israel, in 1996, si a urmat un Executive MBA la Universitatea din Tel Aviv intre 2003 si 2005. Pe parcursul celor aproape 20 de ani de cariera, Kobi Dar a detinut functii de top management in departamente diverse, de la logistic, la operational si strategie, avand o experienta vasta in cadrul industriei de bauturi.

“Sunt bucuros sa ma intorc in Romania si onorat de oportunitatea care mi-a fost oferita, de a continua traditia de succes a URBB. Rezultatele ultimilor ani arata ca avem o companie matura, cu rezultate remarcabile. Standardele URBB sunt foarte ridicate, iar in cadrul companiei avem o platforma foarte buna pentru a ne consolida pozitia de inovatori in piata de bere si bauturi racoritoare. Avem o echipa extrem de puternica si competitiva, formata din oameni talentati si ambitiosi, carora sunt onorat sa le fiu coleg. Marcile noastre sunt puternice, internationale, cu traditie in piata de bere, ceea ce ne consolideaza pozitia si in Horeca. Vom continua sa le oferim consumatorilor din Romania produse variate si de cea mai inalta calitate, asa cum i-am obisnuit”, a declarat Kobi Dar, Presedinte URBB.

De la infiintarea companiei, in 1997, URBB a jucat un rol activ in societatea romaneasca prin oferirea de produse de cea mai inalta calitate, concentrandu-se pe utilizarea inovatiei pentru a furniza cele mai bune produse consumatorilor din Romania, cat si asigurarea unui mediu mai curat si a unui stil de viata mai bun. Fabrica de bere URBB are o capacitate de productie de peste 2,4 milioane hectolitri, cuprinde peste 775 de angajati si contribuie anual cu milioane de euro la economia romaneasca. De asemenea, URBB asigura peste 4.000 de locuri de munca direct si indirect, prin sistemul de dealeri, distribuitori si furnizori.

URBB, unul dintre cei mai mari producatori de bere de pe piata locala, ofera consumatorilor produse de cea mai inalta calitate, printr-un portofoliu format exclusiv din marci premium si superpremium internationale, care include si o selectie variata de beri speciale. In prezent, portofoliul include: Tuborg, Tuborg Christmas Brew, Carlsberg, Carlsberg Elephant, Holsten, SKOL, SKOL Nepasteurizat, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner, Grimbergen Ambree, Grimbergen Blanche, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, cidrul premium Somersby si Granini pe piata bauturilor racoritoare.

Citeste si:
Berea Ursus se relansează
Berea Ursus se relansează,...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri