Din 2015, FlixBus ofera pasagerilor oportunitatea de a-si rezerva propriile calatorii cu autocarul prin intermediul platformei FlixBus dedicate serviciilor in regim charter. FlixBus Charter a atins pragul de un milion de pasageri transportati din peste 60 de tari in Europa.

Un start-up in start-up, acesta este modelul pe baza caruia a fost lansat FlixBus Charter in urma cu 3 ani, din dorinta de a simplifica procesul de rezervare a calatoriilor cu autocarul pentru grupuri. Premiza de la care a pornit acest serviciu? Beneficiile aduse partenerilor de transport. Datorita unui sistem centralizat si simplificat de alocare a calatoriei, doua sau chiar mai multe calatorii in grup pot fi combinate, dand astfel posibilitatea partenerilor de a optimiza folosirea autocarelor si a soferilor.

FlixBus Charter opereaza curse din Germania, Austria, Elvetia, Franta, Italia, Olanda, Belgia si Luxemburg, iar autocarele pot fi rezervate de grupuri de oriunde din lume, atat timp cat calatoria incepe intr-una dintre tarile mentionate. Astfel, destinatiile de calatorie se pot afla in alte tari in care se poate ajunge cu autocarul pe distante lungi.

"Ceee ce diferentiaza FlixBus Charter de alte companii de acest fel este modul simplu de rezervare a calatoriei cu ajutorul unui calculator de preturi in timp real, care poate fi accesat pe pagina noastra de web. Clientii nu mai trebuie sa petreaca mult timp analizand diferite oferte, sunand diverse companii de transport si asteptand apoi oferte de pret. Rezervarea se poate face in doar cateva secunde, iar apoi echipa noastra se ocupa in intregime de logistica calatoriei", a declarat Jochen Engert, CEO FlixBus.

Preturile pentru FlixBus Charter includ si taxele pentru oras, cele de trecere a podurilor, de autostrazi sau costurile pentru parcare. In plus, clientii pot rezerva si achita mai tarziu calatoria. Daca intervin schimbari de planuri, rezervarile pot fi anulate, gratuit, cu pana la 14 zile inainte de data plecarii.

Citeste si: FlixBus, platforma de transport low-cost cu autocarul: ce vor calatorii

Sursa foto: flixbus.de

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri