(P) De 5 ani, a Hueman touch in advertising

Totul a inceput de la ideea de a adauga acel human touch in advertising. Pentru ca oamenii reactioneaza la povesti, umanitate si emotie, iar povestile sunt inspirate din lumea noastra, la inceputul primaverii 2014 in Arad, 5 oameni cu idei indraznete si o creativitate fara limite, au avut o dorinta suficient de puternica pentru a aduce un suflu nou si o noua abordare in advertisingul din vestul tarii.

What would Hueman do? Cine e Hueman Advertising si ce ar face ei diferit?

Printr-un parteneriat curajos si o mana de oameni talentati, s-au pus la bataie cele mai bune ingrediente pentru a crea Hueman Advertising. Condusa de un Managing Partner, Angelica Adamcsik si un Creative Partner, Flavius Veliciu, echipa dornica sa aduca la viata idei creative, a acceptat provocarea comunicarii digitale.

Odata ce povestea a inceput, Hueman a luat viata si a atras, inevitabil, oameni care impartasesc acelasi tip de naratiune. Activand ca agentie full service, din dorinta de a crea continut de calitate pentru clientii sai, agentia s-a specializat pe strategie si comunicare online.

Cu toate provocarile pe care o agentie mica, de provincie, le poate intampina la inceput de drum, astazi, Hueman se mandreste cu un portofoliu generos de proiecte la nivel national. Ceea ce ofera e calitate la acelasi nivel cu advertising-ul global.

They got you covered!

Daca ar fi sa spuna cate ceva despre clientii lor, un hashtag ar fi suficient: #bestclientsever. Sunt companiile care le-au fost alaturi si pentru care au reusit sa conecteze lumea digitala cu cea reala, prin proiecte desfasurate de-a lungul anilor. Sunt branduri nationale si internationale, companii carora Hueman le sunt recunoscatori pentru sansa de a creste si a se dezvolta, alaturi de ei.

Timisoara: new home

Dupa colaborari si proiecte de succes pentru companii mari din tara si la nivel international, au mutat tot ce inseamna Hueman (umanitate, creativitate si emotie in advertising) pe taramul Timisoarei.

„2019 vine cu una dintre cele mai importante vesti pentru noi - aceea ca ne mutam. Desi a fost o miscare naturala, la care ne gandeam de ceva vreme, implementarea a fost mai dificila. Asta pentru ca urma sa lasam in urma un spatiu drag, un „acasa”, un loc unde 5 oameni cu vise mari isi puneau toata increderea si speranta. Dar, in acelasi timp, am inteles cat de importanta era mutarea atat pentru evolutia noastra, ca oameni, cat si a agentiei. (Angelica Adamcsik, Managing Partner - Hueman Adv)

Echipa agentiei e in continua crestere, cautand in permanenta oameni talentati si creativi, dornici sa se alature proiectelor de impact pe care Hueman le creeaza.

Pana una-alta, pe 7 iunie, agentia isi deschide portile in semn de recunostinta si celebrare a reusitelor de pana acum si doreste sa dea de stire ca noua locatie din Timisoara e pregatita pentru brief-uri creative si clienti noi!

Setari Cookie-uri