5 to go deschide o noua locatie, pentru prima data in parteneriat cu un magazin de bricolaj, Brico Depot

5 to go deschide o noua locatie, in incinta magazinului de bricolaj Brico Depot Baneasa din Bucuresti, iar planul fondatorilor companiei este sa acopere intreaga retea a Brico Depot in urmatorii trei ani, potrivit unui comunicat de presa.

5 to go-ul se afla in Brico Depot Baneasa si va fi deschis zilnic, conform programului de functionare al magazinului, respectiv de luni pana sambata, intre 8:00 – 21:00, si duminica, in intervalul 08:00 – 20:00.

Locatia 5 to go din Brico Depot Baneasa este o franciza a doi tineri, Robert Daniel Soare si Veronica Mariana Soare.

Fondatorii 5 to go, Radu Savopol si Lucian Badila, vor sa acopere intreaga retea de 34 de magazine Brico Depot.

„Ne bucuram ca ne extindem businessul catre noi clienti si ajungem, iata, in primul magazin de bricolaj cu cafeaua 5 to go. Speram ca reactiile sa fie pozitive si sa fim primiti cu aceeasi prietenie de catre fanii cafelei noastre. Sunt deja stabilite alte deschideri alaturi de Brico Depot si ne dorim ca in urmatorii 3 ani sa acoperim intreaga lor retea, de 34 de magazine, prin diverse concepte de business”, a precizat Radu Savopol, cofondator 5 to go.

Citeste si:
5 to go introduce paiele comestibile și paiele biodegradabile în...
5 to go introduce paiele...

Locatia 5 to go din Brico Depot Baneasa este a 19-a deschisa in 2019, din targetul de 50 stabilit pentru anul in curs. La finalul anului 2018, grupul 5 to go numara 100 de locatii si a atins o cifra de afaceri de 5,5 milioane de euro.

5 to go a luat nastere in anul 2015, odata cu lansarea primei cafenele in apropiere de Piata Lahovari. Patru ani mai tarziu, 5 to go depaseste 100 de locatii deschise in 12 orase din tara si devine cel mai mare lant de cafenele din Europa de Est, dar si cea mai accesata franciza din Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Un mare retailer reciclează produsele de îngrijire personală și a locuinței
Setari Cookie-uri