Lidl Romania a anuntat ca retrage de la vanzare produsul „Camara Noastra Ciolan Presat, 100 g” deoarece este contaminat cu Salmonella. Persoanele care au cumparat acest sortiment de ciolan presat sunt sfatuite sa nu il consume deoarece aceasta bacterie poate provoca boli grave de stomac.

Lidl Romania a oferit o informare cu privire la returnarea produsului „Camara Noastra Ciolan Presat, 100g”. „Aceasta rechemare vizeaza exclusiv produsul „Camara Noastra Ciolan Presat, 100g” cu termenele de valabilitate: 22.07.2019, 23.07.2019, 27.07.2019, 28.07.2019”, au anunțat reprezentanții Lidl. Oamenii care au cumparat acest produs, cu termenele de valabilitate menţionate mai sus, sunt rugaţi sa nu il consume si sa țina cont de acțiunea de retragere.

„In urma unei analize efectuate de producator, a fost detectata Salmonella spp (/25g). Salmonella poate provoca afectiuni grave stomacale sau intestinale (Salmoneloza). Din motive de siguranța, Lild Romania a decis sa retraga produsul de la vanzare. „Produsul poate fi returnat in toate magazinele Lidl.

Contravaloarea acestuia va fi restituita, fara a fi necesara prezentarea bonului fiscal.

Citeste si:
Saptamana si magazinul! Lidl ajunge la 232 de magazine in Romania
Saptamana si magazinul! Lidl...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
DSU in parteneriat cu Lidl instaleaza 375 de defibrilatoare in tara