LEMET, unul dintre cei mai mari producatori de mobila la nivel national, a inregistrat o crestere de 17 procente la 6 luni si isi extinde reteaua cu doua noi magazine, in Constanta si Botosani.

Dupa inaugurarea in luna mai a Mall-ului LEMS din Ploiesti, care se intinde pe 3 niveluri, pe o suprafata totala de 5.000 mp, LEMET a inceput al doilea semestru cu deschiderea magazinelor din Constanta si Botosani, pe 1 iulie. Showroom-ul din Constanta se intinde pe o suprafata de 2.000 mp, iar cel din Botosani pe 700 mp.

„Am analizat cererea de pe piata locala, impreuna cu o serie de multi alti factori si am hotarat sa relocam magazinele LEMS din aceste doua orase: Constanta si Botosani. Consideram ca un showroom ofera o experienta diferita, directa, cu produsele noastre, fata de interfata site-ului, cand clientii il acceseaza pentru a cauta ceva care sa fie pe placul lor. Astfel, oamenii pot vedea exemple de design interior, de asezare a mobilei in spatiu, de combinatii cromatice. Incercam intotdeauna sa includem in showroom cele mai dorite, populare modele, in functie de locatie. Planuim extinderea retelei de magazine pe tot teritoriul tarii”, a declarat Alexandru Rizea, director general LEMET.

LEMS a inregistrat o crestere de 17 procente la 6 luni, cifra de afaceri ajungand la 123,2 milioane lei. Cresterea a fost determinata de extinderea retelei nationale de magazine, dar si de reducerile masive si solutiile complete de finantare in rate fara dobanda.

LEMS ofera clientilor sai o gama variata de solutii de finantare, avand urmatorii parteneri financiari: Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, Credit Europe Bank, BCR, BRD, ING, Garanti Bank, Unicredit, Alpha Bank.

Citeste si:
La Doi Pasi a ajuns la 1.000 de magazine pe plan local
Reteaua La Doi Pasi a ajuns...

Fabrica LEMET din Brebu, Campina, a fost infiintata in 1991. Incepand cu 2005, compania LEMET dezvolta brandul de magazine LEMS pentru desfacerea produselor sale. LEMET are 10 linii de productie, complet automatizate pentru prelucrarea panourilor compozite din lemn, a lemnului masiv si finisarea acestora si 72 de magazine LEMS cu o suprafata totala de retail de aproximativ 70.000 mp, fiind cea mai extinsa retea de magazine de mobila din Romania.

Pe platforma LEMET de la Brebu si in reteaua LEMS, activeaza peste 1600 de angajati, iar halele de productie si depozitare ale fabricii LEMET acopera o suprafata totala de 41.000 mp. De pe portile fabricii LEMET ies, anual, aproximativ 150.000 kituri de mobilier.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Retailerul de fashion Marc O'Polo deschide primul magazin din Romania