World Class anunta deschiderea unui nou club in Colosseum Retail Park, o extensie a Colosseum Mall, care acopera 16.500 de metri patrati de suprafata inchiriabila. Clubul se va deschide in 2020, in urma unei investitii de 30 de milioane de euro.

Cu o crestere de peste 35% la vanzarea pachetelor de servicii Corporate, World Class Romania este principalul furnizor de programe de health & fitness pentru companiile din Romania. Cresterea se datoreaza, in principal, campaniei educationale #BeHealthy, lansata de World Class acum doi ani, care urmareste sa inspire si sa motiveze mai multi romani sa fie mai activi, mai des.

De atunci, numarul membrilor activi World Class a crescut in medie cu 15% in fiecare an, depasind 64.000 la inceputul anului 2019. Cresterea vanzarilor de pachete Corporate este, de asemenea, influentata de extinderea strategica a retelei de health & fitness World Class in mediul urban, aproape de locuintele si locurile de munca ale oamenilor. In urmatorii 5 ani, expansiunea va fi accelerata pentru ca serviciile de sanatate si fitness sa ajunga la un numar mai mare de persoane si sa devina mai accesibile pentru toata lumea.

Reteaua World Class estimeaza sa ajunga la un numar de 90 de cluburi de health & fitness pana la sfarsitul anului 2023.

"In anul 2020, World Class sarbatoreste 20 de ani de existenta in Romania; vom continua sa deschidem noi cluburi in linie cu misiunea noastra de a inspira mai multi romani sa fie mai activi, mai des si sa traiasca un stil de viata sanatos. Incepand cu 2020, cea mai mare retea de sanatate si fitness din Romania va acoperi 7 zone metropolitane, Bucuresti, Timisoara, Cluj, Brasov, Ploiesti, Iasi si Constanta, cu peste 40 de cluburi de health & fitness. Fiecare nou club World Class deschis reprezinta mai multe oportunitati pentru o viata sanatoasa.

Reteaua vizeaza intotdeauna pozitii geografice strategice, in orase mari, aproape de locul in care locuiesc si muncesc oamenii. Bucuresti, metropola cu cea mai mare concentratie urbana din Romania, reprezinta orasul nostru emblematic si suntem bucurosi sa anuntam ca noul World Class Colosseum va fi cel de-al 30-lea club de health & fitness din Bucuresti, consolidand prezenta noastra intr-o zona cu un excelent potential de crestere", a spus Kent Orrgren, CEO World Class.

World Class Colosseum, in urma unei investitii de 30 de milioane de euro

Pentru cel de-al treilea trimestru al anului 2020, World Class anunta deschiderea unui nou club in Colosseum Retail Park, o extensie a Colosseum Mall, care acopera 16.500 de metri patrati de suprafata inchiriabila. Cu o investitie de 30 de milioane de euro, acesta va combina atat spatii de birouri, cat si comerciale, restaurante, zone de divertisment, cazino, cinema si noul club de health & si fitness World Class Colosseum.

Situat in partea de nord-vest a Bucurestiului, foarte aproape de o statie de metrou, pe strada Chitilei 281, sector 1, noul World Class Colosseum va da tuturor celor care locuiesc si lucreaza in imediata apropiere posibilitatea de a alege un stil de viata mai sanatos prin sport si fitness.

Noul club de health & fitness va acoperi o suprafata de 1.600 mp si va oferi facilitati premium membrilor sai. Clubul va dispune de echipament de forta si cardio Technogym. Technogym este lider mondial in cercetarea si inovarea in materie de fitness, furnizorul celor mai avansate echipamente din punct de vedere tehnologic, fara egal in ceea ce priveste biomecanica optima si performanta ergonomica. Clubul va cuprinde, de asemenea, studiouri de aerobic si cycing, unde membrii au acces nelimitat la toate clasele de group fitness. O echipa specializata de profesionisti in domeniu le va oferi membrilor o varietate de clase bazate pe concepte originale World Class, precum si programe populare create de cel mai mare furnizor de fitness din lume, Les Mills.

World Class Colosseum va fi inclus in categoria de abonamente Bronze si va fi al 40-lea club World Class din retea.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri