Schouten Global isi extinde operatiunile in Europa si intra pe piata din Romania

Schouten Global, liderul european pe piata de servicii de training, cu birouri in Olanda, Germania, Polonia si China si cu experienta de livrare in peste 60 de tari, intra pe piata din Romania. Odata cu intrarea pe piata locala, Schouten Global va integra echipa Focus Plus, o companie locala de training si consultanta cu peste 12 ani de experienta.

Schouten Global ofera un portofoliu extins de servicii de invatare inovatoare, precum programe de de soft skills, programe de imbunatatire a performantei echipelor, cat si programe de dezvoltare de leadership. Avand drept clienti companii multinationale din industrii precum tehnologie si IT&C, servicii financiare, retail, petrol si gaze, productia de bunuri, agricultura si auto, Schouten Global si-a consolidat prezenta globala colaborand cu traineri si experti de top din fiecare tara. Obiectivul Schouten Global este sa-si consolideze prezenta la nivel global si sa pozitioneze Schouten Romania drept o companie regionala de consultanta pentru zona CEE.

“Unindu-ne fortele cu echipa locala de experti Focus Plus si creand impreuna Schouten Romania, ne extindem acum cu un centru regional, marind astfel in mod semnificativ gradul de acoperire la nivel european cu serviciile noastre. Romania a fost un obiectiv pe care l-am vizat de ceva vreme, datorita contextului economic favorabil. In ultimul deceniu, Romania a fost una dintre cele mai atractive detinatii pentru multe companii internationale si sectoare precum IT&C si furnizorii de servicii sunt intr-o expansiune rapida, transformand aceasta piata intr-o destinatie foarte atragatoare pentru serviciile noastre", a declarat Camiel Gielkens, CEO in cadrul Schouten & Nelissen.

Focus Plus, una dintre companiile cu reputatie pe piata locala, ofera servicii de training si consultanta in dezvoltare organizational, pliate pe nevoile clientilor, de peste 12 ani. Cu mai bine de 10.000 de ore de training livrate si companii in portofoliu din industrii precum petrol si gaze, tutun, bauturi spirtoase, racoritoare, retail si IT&C, expertiza si reputatia echipei Focus Plus au reprezentat argumente hotaratoare pentru decizia Schouten Global de a-si extinde operatiunile in Romania.

"Focus Plus a fost o pasiune si un business pe care l-am crescut organic. Am luat experienta noastra pe zona corporate si am utilizat-o in dezvoltarea de training-uri si suntem mandri ca dupa mai bine de un deceniu avem o echipa cu un portofoliu impresionant. Schouten Romania este urmatorul pas pentru noi si suntem nerabdatori sa avem acces la toate instrumentele dezvoltate de Schouten Global in ultimele decenii pentru ca suntem siguri ca structura de invatare propusa este una cu potential de a revolutiona piata. Prin intermediul Schouten Global avem acces la cele mai inovatoare metode si solutii de invatare, dobandind astfel un avantaj competitiv enorm. Sunt convins ca ne vom extinde curand operatiunile sub marca Schouten Romania", a declarat Iulian Chihaia, Managing Partner si senior trainer Focus Plus.

Citeste si:
Piața teambuilding și consultanță a scăzut alarmant în luna martie
HPDI: Piața serviciilor de...

Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri