Compania Wizz Air a anuntat ca lanseaza zboruri directe din Bucuresti spre Edinburgh si patru rute noi din Timisoara. Pentru Edinburgh, biletele sunt disponibile la preturi incepand de la 129 de lei, iar cele cu plecare din Timisoara au preturi intre 39 de lei si 99 de lei.

Wizz Air a anuntat o noua ruta de la Bucuresti la Edinburgh, incepand cu 23 decembrie 2019. Zborurile catre capitala Scotiei vor fi operate de doua ori pe saptamana, marti si sambata.

Edinburgh ofera oportunitati de vacanta pentru familii si este o optiune foarte buna de city break pentru cei care doresc sa aiba o scurta escapada. Cu aproape 500.000 de locuitori, Edinburgh este al doilea oras ca marime din Scotia, dupa Glasgow, si in doar o ora distanta cu trenul sau cu masina le puteti combina pe amandoua intr-o singura vacanta. Edinburgh are foarte multe de oferit, cu nu mai putin de 12 festivaluri majore in fiecare an, dintre care majoritatea au loc in august. Vizitatorii pot admira un patrimoniu istoric incredibil de bogat, cum ar fi Castelul Edinburgh si Catedrala St. Gilles. Pentru cei care doresc sa se relaxeze si sa se bucure de peisaje impresionante, Edinburgh poate fi admirat de pe Arthur’s seat sau de la Calton Hill.

In paralel, Wizz Air lanseaza patru noi rute din Timisoara, inaugurate la inceputul lunii august 2019, catre Billund, Nurnberg, Karlsruhe/Baden-Baden si Doncaster. Cele mai noi rute Wizz Air din Timisoara le ofera pasagerilor romani o oportunitate buna sa viziteze Billund, oras din inima Danemarcei, care este casa celebrei companii Lego; doua orase germane interesante – istoricul, in stil gotic, Nurnberg si Karlsruhe / Baden-Baden, o localitate balneara relaxanta de langa granita franceza, precum si bijuteria Epocii Victoriene britanice, orasul Doncaster / Sheffield in Marea Britanie.

"Suntem bucurosi sa anuntam noua destinatie disponibila din Bucuresti, Edinburgh. Datorita acestei conexiuni directe, calatorii romani pot vizita cu usurinta acest oras vibrant. Edinburgh este un amestec de istoric si modern, inconjurat de peisaje frumoase si bogat in atractii. Ofera o multime de oportunitati pentru cei aflati in cautarea unei vacante, pentru toate gusturile si asteptarile. Cu doua zboruri pe saptamana, marti si sambata, este usor sa rezervati un city break scurt in oras sau o vacanta extinsa, cu tarife excelente incepand de la doar 129 de lei. In aceasta perioada, sarbatorim si lansarea a patru noi rute de la Timisoara la Billund, Nurnberg, Karlsruhe / Baden-Baden si Doncaster / Sheffield. Prin aceasta extindere, Wizz Air isi reconfirma angajamentul de a contribui la dezvoltarea economiei, aviatiei si turismului din Romania si din regiuni cheie", a declarat Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri