Farmacia Tei, controlata de Roxana Maftei, cu afaceri de 96 de milioane de euro in 2018, a deschis prima unitate din sectorul 5 al Capitalei.

Vezi mai jos video cu noul sediu Farmacia Tei

"Avem placerea de a va anunta ca in data de 12 august, Farmacia Tei Rahova, str. Pucheni nr. 42, isi va deschide portile, incepand cu ora 08°°. Va asteptam!", au scris reprezentantii companiei pe pagina de Facebook Farmacia Tei Rahova.

Noul punct de lucru s-a deschis luni, 12 august, si este localizat in strada Pucheni, nr. 42, in cadrul complexului Mega Center (intrarea prin lateral spate).

Farmacia dispune de 16 case de marcat, unde se vor elibera medicamente cu prescriptie medicala atat gratuite/ compensate cat si la liber. Potrivit unei postari pe pagina de Facebook, noua unitate Farmacia Tei va avea o zona farma, una de dermato-cosmetice, o zona de food si una dedicata bebelusilor.

De asemenea, unitatea are scaune in zona de asteptare pentru pacientii varstnici sau cu probleme de sanatate.

Prezenta din anul 1992 pe piata, Farmacia Tei are un portofoliu de peste 35.000 de produse, iar magazinul Bebe Tei a ajuns sa aiba peste 25.000 de produse.

Lantul de farmacii Tei a finalizat anul 2018 cu afaceri de 96 de milioane de euro, in crestere cu 45% fata de anul anterior. Bebe Tei a avut vanzari de 60 mil. euro in 2018, rulajul cumulat tre­cand astfel de 150 mil. euro.

Sursa foto: Facebook Farmacia Tei Rahova

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri