Burger King in Romania, record de vanzari in regiunea Europei Centrale si de Est

Noul restaurant Burger King, deschis in Mega Mall din Bucuresti, a servit in primele sapte zile peste 15.000 de clienti, inregistrand un record de vanzari in regiunea Europei Centrale si de Est, unde Burger King are restaurante in Polonia, Cehia, Slovacia, Bulgaria si, incepand de anul acesta, Romania.

"Am inceput in forta deschiderea primului restaurant Burger King in Romania. Am inregistrat vanzari record in regiunea Europei Centrale si de Est, iar cei 45 de colegi din restaurant au servit peste 15.000 de clienti", a declarat Alan Laughlin, presedintele Burger King AmRest.

Prima saptamana a Burger King in Romania poate fi rezumata astfel: peste 18.000 de burgeri vanduti, dintre care 4.200 de Whopper, peste 1.600 de kilograme de cartofi prajiti vanduti, Oreo Shake, cel mai popular desert vandut, 15.000 clienti serviti.

Noul restaurant Burger King se afla, in Bucuresti, in incinta Mega Mall, si este deschis de luni pana duminica.

Alan Laughlin, presedintele Burger King AmRest, a anuntat ca pana la finalul anului se vor deschide alte doua restaurante, unul in zona de restaurante a unui mall, iar cel de al doilea intr-o zona centrala din Bucuresti.

Citeste si:
Burger King îi îndeamnă pe britanici să cumpere de la McDonald's
Burger King îi îndeamnă pe...

AmRest si Burger King continua campania de recrutare in Bucuresti, cu o oferta salariala ce porneste de la 1.750 lei net (2.950 lei brut) pentru lucratorii din restaurante, iar pentru manageri un salariu ce variaza intre 2.500-3.800 lei net (4.250 – 6.500 lei brut). Toti angajatii Burger King vor primi numeroase beneficii, printre care tichete de masa, servicii medicale si bonusuri.

Citeste si: Burger King ia cu asalt piata de fast food din Romania si planuieste deschiderea a 60 de restaurante in urmatorii 5 ani


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri