Reteaua de sanatate Regina Maria a inaugurat, saptamana aceasta, Policlinica THE LIGHT, cea mai mare policlinica privata de pediatrie din Bucuresti, in urma unei investitii de 2 milioane de euro. Avand 19 cabinete pentru consultatii, dintre care 15 pentru copii, centrul medical se deosebeste prin specificul multidisciplinar si complexitatea serviciilor oferite atat copiilor, cat si adultilor.

”Policlinica THE LIGHT este cea mai mare unitate pediatrica din Bucuresti si va reprezenta un nou reper de calitate in aceasta specialitate medicala, deschizandu-si portile nu doar pentru pacientii din vecinatate, ci pentru toti bucurestenii. Anul viitor vom extinde serviciile din cadrul policlinicii cu inaugurarea Centrului de Imagistica, preocupandu-ne constant sa raspundem nevoilor pacientilor nostri si sa oferim intr-un singur loc o gama cat mai extinsa de servicii conexe specialitatii principale.”, a tinut sa precizeze, la inaugurare, Fady Chreih, CEO-ul retelei de sanatate Regina Maria.

Noua locatie vizeaza in jur de 600.000 de oameni din zone precum Drumul Taberei, Militari, Cotroceni si Regie, din care se estimeaza ca vor fi cel putin 15.000 de corporatisti din AFI Cotroceni, The Bridge, "absolut toata zona de birouri".

Retail jobs

Totodata, Policlinica THE LIGHT incearca sa reinventeze fluxul pacientilor, asa ca locatia se bazeaza pe zona digitala, atat folosind aplicatiile electronice de programare online si de self-check, dar si anumite zone dedicate, cu scopul de a diminua nivelul de anxietate al pacientilor. "Sunt mici lucruri pe care le incercam aici si daca functioneaza le vom implementa si in celelalte locatii", a completat CEO-ul Regina Maria.

Noua locatie Regina Maria are o suprafata totala de aproximativ 2.000 mp si dispune de 19 cabinete pentru consultatii, dintre care 15 pentru copii si 4 pentru adulti, 6 cabinete destinate tratamentelor, vaccinarilor, alaptatului si investigatiilor, 2 spatii de joaca pentru copii si un spatiu pentru parcare carucioare. De asemenea, are o zona de lounge pentru adulti, dar si o sala de conferinte destinata sedintelor medicale si workshop-urilor cu parintii, iar reprezentantii Regina Maria se asteapta la cel putin 400 de vizite/zi.

Citeste si:
Top 9 beneficii ale quercetinei pe care trebuie să le cunoști
Top 9 beneficii ale...

Potrivit reprezentantilor Regina Maria, noua policlinica ofera servicii complexe si integrate pentru toate specialitatile pediatrice, dar si pentru pacienti adulti si preia stafeta misiunii operatorului de a se extinde in vestul orasului, unde functioneaza in prezent Policlinica Lujerului si Policlinica Cotroceni. Mai mult, unitatea medicala vine in intampinarea companiilor din zona, care acceseaza serviciile Regina Maria sau care vor beneficia de acestea pe viitor.

Policlinica THE LIGHT aduce pe piata conceptul baby care. Ce presupune?

Fady Chreih, CEO-ul Regina Maria a anuntat ca Policlinica THE LIGHT vine cu un concept nou, baby care, si devine centru de referinta la recoltarea pentru copii. Se continua, astfel, activitatea Retelei de sanatate prin pediatria express si este dotata cu spirometrii care permit explorarea functiei pulmonare prin determinarea rezistentei oscilatorii (ROS) a copiilor.

Citeste si:
Rețeaua de sănătate Regina Maria deschide o nouă policlinică în...
Rețeaua de sănătate Regina...

Prin conceptul de pediatrie express se targheteaza parintii (abonati sau neabonati) care stau in zona si care au o nevoie medicala pe pediatrie, dar nu au o programare facuta. Este vorba de un "walk in" care nu necesita neaparat spital, dar necesita o discutie cu un medic pediatru. Totodata, reprezentantii preconizeaza un timp de asteptare de pana in 20 de minute.

Totodata, policlinica Opera Center, care, intr-o formula extinsa, devine noua policlinica THE LIGHT, va cuprinde si Clinica Kinetic Sport & Medicine.

Dupa 8 ani de la lansarea conceptului, avand clinici deschise in Bucuresti, Cluj si Iasi, Kinetic Sports & Medicine, parte a Retelei de sanatate Regina Maria, deschide a patra clinica si al doilea punct de lucru in Bucuresti, in cladirea de birouri THE LIGHT ONE. Clinica pune la dispozitia pacientilor 2 cabinete pentru consultatii, 11 cabinete de fizioterapie si terapie manuala, servicii de biomecanica si 2 sali de kinetoterapie pentru adulti si copii.

Citeste si:
Regina Maria achiziționează cel mai mare spital privat din județul...
Regina Maria achiziționează...

Kinetic Sport & Medicine ofera servicii de kinetoterapie si fizioterapie la cele mai inalte standarde din Romania. In ultimii 8 ani, peste 23.000 de pacienti au trecut pragul clinicilor, dintre care sportivi de performanta precum Simona Halep si Horia Tecau, ce au beneficiat cu succes de tratamente de recuperare sportiva si medicala printr-o serie de terapii si tehnici eficiente care sunt practicate la nivel international.

Modelul de lucru progresiv, ce incepe cu un consult amanuntit inainte de stabilirea programului de recuperare sau refacere medicala, este caracteristica principala a clinicilor Kinetic Sport & Medicine, acest lucru asigurand un protocol extrem de eficient pentru recuperarea pe termen mediu si lung a pacientilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri F