Reteaua de sanatate Regina Maria deschide noul corp al Policlinicii Enescu, in cadrul caruia vor functiona Centrul de diagnosticare a infertilitatii si Centrul de Endometrioza.

Localizata in centrul capitalei, policlinica ofera pacientilor acces la o serie de programe, pachete si servicii in premiera pentru diagnosticarea infertilitatii si abordarea multidisciplinara a endometriozei.

„Corpul B va gazdui Centrul de diagnosticare a infertilitatii si Centrul de endometrioza, unitati dedicate celor care au nevoie de asistenta speciala in vederea diagnosticarii si tratarii acestor afectiuni”, a declarat Olimpia Enache, Chief Opperations Officer al Retelei de sanatate Regina Maria.

VEZI SI: FOTO Cum arata cea mai mare policlinica privata de pediatrie

Corpul B al policlinicii are o suprafata de 1.300 de metri patrati si include 21 de cabinete, care dispun de echipament medical de ultima generatie, incluzand un ecograf Voluson E 10 dedicat urmaririi sarcinii si un ecograf Vivid S60 pentru cardiologie. Prin intermediul echipei de 35 de medici, pacientii vor avea acces la peste 27 de specialitati, precum obstetrica-ginecologie, genetica medicala, ecografie, urologie, hematologie, endocrinologie, reumatologie, ortopedie, medicina interna, medicina generala, ORL, cardiologie, gastroenterologie, hematologie, pneumologie, dermatologie, chirurgie generala, boli infectioase si pediatrie.

Retail jobs

Endometrioza afecteaza 10% dintre femeile din intreaga lume, iar statisticile din Romania ne spun ca peste 500.000 de romance se confrunta cu aceasta boala. Din cauza faptului ca putine femei ajung la un diagnostic corect, nu primesc nici tratamentul corespunzator.

In cadrul Centrului de Endometrioza de la Policlinica Enescu afectiunea este abordata tintit, pacientele beneficiind de serviciile unei echipe multidisciplinare formate din specialisti in obstetrica – ginecologie, gastroenterologie, endocrinologie, urologie, reproducere umana asistata, imagistica, psihologie, recuperare medicala, nutritie si homeopatie. Fiecare pacienta va fi sustinuta de catre un Case Manager, care ofera suport in vederea programarilor si a tuturor intrebarilor ce pot aparea in procesul de diagnosticare si tratament.

Citeste si:
Rețeaua de sănătate Regina Maria deschide o nouă policlinică în...
Rețeaua de sănătate Regina...

Reteaua de sanatate Regina Maria a preluat recent Centrul EndoInstitute din Timisoara, cel mai mare centru de diagnosticare si tratament a endometriozei din Sud-Estul Europei si singurul Centru de Excelenta din Romania acreditat de Liga Europeana de Endometiroza (EEL).

Totodata, in cadrul noului corp al Policlinicii Enescu va functiona si primul Centru de diagnostic al infertilitatii din Reteaua Regina Maria, coordonat de Dr. Bechir Melihan, medic primar Obstetrica – Ginecologie.

Policlinica Enescu Regina Maria, prin cele 2 corpuri, dispune de o suprafata totala de 1.800 metri patrati, unde pacientii beneficiaza de servicii unice in retea, precum spermograma, halosperm, histerosonografie cu substanta de constrast si centrul de endometrioza cu consultatii bazate pe protocoale specifice. Echipa formata din 100 de specialisti continua misiunea retelei de sanatate de a dezvolta un sistem medical orientat spre pacient.

Citeste si:
Regina Maria a preluat un important centru de endometrioza din tara
Reteaua de sanatate Regina...
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri