Reteaua de sanatate Regina Maria a preuat Endo Institute, cel mai mare centru de diagnosticare si tratament a endometriozei din Sud-Estul Europei, fondat de Dr. Voicu Simedrea. In luna iunie a anului trecut, Endo Institute a fost acreditat de Liga Europeana de Endometrioza (EEL) ca Centru de Excelenta de nivel 3, singurul din Romania.



Endo Institute a primit certificarea de Centru de Excelenta de nivel 3 in endometrioza de la Liga Europeana de Endometrioza, devenind astfel al treilea in Europa dintre centrele acreditate in afara tarilor vorbitoare de limba germana. Procesul de acreditare este unul complex, evaluand un numar de criterii stricte: managementul corect al informatiei, protocoale eficiente de management si tratament, chirurgia avansata multidisciplinara, operarea unui numar minim de 100 de cazuri de endometrioza pe an si urmarirea minutioasa a cazurilor post operatorii si a rezultatelor pe termen lung. In fiecare an, Liga Europeana de Endometrioza va realiza un audit la EndoInstitute, pentru asigurarea continue a calitatii expertizei medicale in domeniul diagnosticarii si tratarii endometriozei.

„Endo Institute a fost initial dedicat chirurgiei endometriozei, dar ne-am dat seama ca vorbim de o patologie complexa, asadar centrul s-a dezvoltat cuprinzand o multitudine de specialitati secundare. Pentru noi a fost mereu importanta grija acordata pacientelor si credem ca fiecare femeie are dreptul la un diagnostic corect si un tratament personalizat care sa raspunda nevoilor ei. Endo Institute este singurul centru acreditat in Romania si singurul acreditat la vest de Viena de catre Liga Europeana de Endometrioza.” declara dl. Dr. Voicu Simedrea, fondatorul Endo Institute.

Centrul de Excelenta Endo Institute are peste 10 specialitati medicale integrate, peste 30 de medici din aceste specialitati si echipa chirurgicala multidisciplinara. In 6 ani de activitate, angajati si colaboratori cu renume international au avut peste 400 de cazuri operate si peste 2000 de paciente examinate.

Reteaua de sanatate Regina Maria este lider in calitatea serviciilor medicale din Romania si reuneste peste 6.000 de angajati si colaboratori in cele 64 de locatii proprii din Bucuresti si din tara, locatii prin intermediul carora ofera servicii complete de spitalizare si chirurgie, maternitate, policlinica, imagistica, laborator si stocare de celule stem, unui numar de peste 3.5 milioane de pacienti.

Ce este endometrioza?

Sursa foto: Arhiva Reteaua de sanatate Regina Maria

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri