Intr-o lume aflata intr-o permanenta schimbare, British School of Bucharest pregateste elevii pentru viitor. British School of Bucharest (BSB) isi propune sa inlesneasca accesul la scoala, oferind elevilor talentati o bursa partiala sau completa pentru studiile lor si sansa de a beneficia de o educatie excelenta.

In ultimii 20 de ani, obiectivul BSB a fost sa ofere elevilor cunostintele si mijloacele necesare pentru a crea un viitor mai bun. Acum, mai mult decat oricand, intr-o societate aflata in permanenta schimbare, British School of Bucharest sprijina tinerii ale caror viziuni inovatoare pot avea un impact semnificativ la nivel local, national si international.

“Ne-am angajat sa inlesnim accesul elevilor la scoala, oferindu-le celor mai talentati dintre ei, indiferent de unitatea de invatamant din care provin- publica sau privata, o bursa ce va acoperi partial sau total costurile studiile pana la terminarea lor”, a declarat Philip Walters (foto), directorul British School of Bucharest.

Pentru inscrieri si pentru a avea sansa de a beneficia de bursa incepand cu anul scolar 2020-2021, elevii trebuie sa redacteze un eseu intitulat “For a Better Future”, ce va avea ca tematica Mediul si Inovatia. Acest eseu vine in completarea documentelor necesare pentru inscriere.

Citeste si:
(P)Ce universitati de top prefera elevii British School of Bucharest
(P)Universitatea Cambrige si...

Eseul va avea, la alegere, una dintre urmatoarele teme:
- Este inovatia un raspuns adecvat la problemele de mediu si schimbarile climatice?

- Care este legatura dintre urbanizare si incalzirea globala? Cum pot ajuta orasele viitorului la reducerea efectului de sera?
- In ce fel va fi diferita viata noastra in 2050

In afara de eseu, elevii trebuie sa descarce si sa completeze documentele obligatorii pentru inscriere de pe site-ul: https://britishschool.ro/scholarship-2020-2021: formular de inscriere, copie dupa certificatul de nastere/pasaport/carte de identitate, ultima situatie scolara, portofoliu cu lucrari de arta/realizari sportive-daca este cazul, precum si orice alt document care ar putea fi relevant pentru inscriere.

Documentele necesare pentru inscriere, precum si eseul, se vor trimite pana pe 24 ianuarie 2020, nu mai tarziu de ora 13:00, la adresa: admissions@britishschool.ro.

Citeste si:
Retailerul de moda BSB va deschide pana la sfarsitul lunii iunie...
Retailerul de moda BSB va...

Programul “Bursa BSB” se adreseaza elevilor nascuti intre 1 septembrie 2005 – 31 august 2006 (pentru elevii ce intra in anul 10 de studiu, conform sistemului educational britanic) si 1 septembrie 2003 – 31 august 2004 (ce intra in anul 12 de studiu, conform sistemului educational britanic). Este vorba despre elevii care mai au patru, respectiv doi ani pana la finalizarea studiilor in cadrul BSB.

Dupa finalizarea inscrierilor, candidatii vor fi supusi unui proces de examinare, astfel:
1 februarie 2020 – anii 10 & 12: interviuri si un test de abilitati cognitive
8 februarie 2020 – lista scurta anul 10: teste de matematica si de engleza; lista scurta anul 12: teste de matematica, engleza si alte teste relevante pentru anul 12.

Rezultatele finale vor fi anuntate pe 14 februarie 2020. Pentru mai multe informatii privitoare la inscrieri, accesati site-ul: https://britishschool.ro/scholarship-2020-2021.

Castigatorul bursei va trebui sa mentina nivelul de studiu ridicat pe tot parcursul anilor si sa imbratiseze si respecte valorile BSB.

Citeste si:
Vasile, SanoPass: Ce se întâmplă cu tichetele de masă și...
Andrei Vasile, SanoPass:...

British School of Bucharest este o scoala internationala privata de top, infiintata in anul 2000, ce ofera posibilitatea elevilor, cu varste cuprinse intre 2 si 18 ani, sa studieze dupa curriculum britanic. Unicitatea BSB fata de oricare alta scoala din Bucuresti o reprezinta echipa de profesori, toti vorbitori nativi de limba engleza, cu experienta in predarea curriculumului britanic. BSB este singura scoala britanica din Romania care a fost apreciata cu calificativul ”excelent” pentru calitatea procesului de invatare si a rezultatelor elevilor, dar si pentru calitatea dezvoltarii personale a elevilor, de catre Inspectoratul Scolilor Independente din Marea Britanie.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Mega Image modifică programul magazinelor pentru aprovizionare și dezinfecție
Setari Cookie-uri