British School of Bucharest ofera burse de pana la 100% din taxa de scolarizare elevilor care isi doresc sa studieze in sistemul de educatie britanic.

"Ne bucuram sa anuntam deschiderea celei de-a sasea editii a programului de burse, prin care oferim tuturor elevilor o sansa reala si unica de a descoperi excelenta educatiei britanice, indiferent de scoala pe care o urmeaza in prezent. Acest program poate aduce cu sine o schimbare pozitiva a parcursului actual, asa ca ii incurajam pe toti elevii cu rezultate remarcabile, care au ceva de spus, sa profite de aceasta sansa. Cu fiecare editie a programului de burse am intalnit elevi exceptionali, cu capacitati si rezultate uimitoare, si sunt convins ca istoria se va repeta si de aceasta data, asa ca abia astept intalnirea cu toti acesti tineri nemaipomeniti", a declarat Philip Walters, directorul British School of Bucharest.

Inscrierile la programul de bursa se pot face pana pe 23 ianuarie, ora 13:00. Procesul de selectie include teste de engleza, matematica si abilitati cognitive, precum si un interviu cu un reprezentant al scolii.

Pentru inscriere la programul de burse BSB, completati formularul disponibil aici.

British School of Bucharest a...
Citeste si: British School of Bucharest a dat startul programului de burse

Radu este un fost bursier al BSB care s-a alaturat colectivului de elevi al scolii in anul 12, dupa ce a studiat la Colegiul National ”Sfantul Sava” din Bucuresti, sectia ”Stiintele naturii”. Intre timp, el a absolvit Universitatea din Liverpool si acum lucreaza in Oxford ca asistent arhitect.

"Profesorii de la BSB m-au indrumat sa aleg corect materiile potrivite pentru mine si m-au asigurat ca sunt acolo pentru mine, oricand dispusi sa imi ofere ajutorul. Numarul mic de elevi existent intr-o clasa, comparativ cu alte scoli, este un factor esential prin care profesorii au siguranta ca fiecare copil a inteles cursul. Optiunile nenumarate ale activitatilor extrascolare, care te ajuta sa te dezvolti nu doar la nivel academic, ci si personal, iti ofera sansa de a-ti perfectiona aptitudinile care-ti vor fi de un real ajutor pe viitor, incepand chiar din anii universitari", a spus Radu.

Supervizata de Inspectoratul Scolilor Independente din Marea Britanie, British School of Bucharest ofera educatie la standarde de excelenta celor peste 500 de elevi, din aproximativ 50 de nationalitati.

Kaufland se implica in...
Citeste si: Burse de 26.000 de euro pentru studentii romani

Citeste si: British School of Bucharest, singura scoala din Romania evaluata cu "excelent". Cum arata un sistem de educatie perfect?

Sursa foto: British School Bucharest