O noua cafenea TED'S in Bucuresti. Brandul intentioneaza sa aiba 30 de spatii deschise pana la finalul anului

O noua cafenea TED’S se va deschide in data de 17 decembrie pe Bulevardul Dacia, in cadrul ansamblului imobiliar Business Center The President. Pana la incheierea anului 2019, brandul intentioneaza sa aiba 30 de cafenele deschise.

Coffee shop-ul TED'S DACIA ocupa o suprafata de 110 mp. (parter si subsol) si o terasa de 70 mp. la parterul cladirii de birouri Business Center. Accesul se poate face din coltul marginit de bulevardul Dacia, strada Mihai Eminescu si Calea Mosilor.

Cladirea cuprinde patru zone: subsolul cladirii cu o suprafata de 1500 mp. include 50 locuri de parcare dispuse pe doua niveluri.

Brandul de cafenele TED'S COFFEE CO. a fost creat in 2014, iar din 2019, lantul TED’S COFFEE CO. este prezent la nivel national cu 23 de unitati, in orase precum Bucuresti, Brasov, Oradea, Timisoara, Sibiu, Ploiesti si preconizeaza incheierea anului cu 30 de cafenele deschise. In 2018, a fost raportata o cifra de afaceri de 4 milioane de euro la nivelul grupului ANVAS Trading si se preconizeaza o cifra de afaceri de peste 5 milioane euro pentru anul 2019.

”Parteneriatul dintre Business Center The President si reteaua nationala de cafenele TED’s reprezinta un nou pas in programul de dezvoltare urbanistica si ridicare economica a zonei, program initiat in acest an de centrul nostru de afaceri”, a declarat Corin Romanescu, proprietar si dezvoltator Business Center The President.

Spatiile Business Center The President sunt potrivite pentru restaurante si terase, birouri si sali de conferinta, magazine si panouri Outdoor si Indoor, compania preconizand o cifra de afaceri de 1 milion de euro pe an din contractele de inchiriere.

Citeste si:
UPDATE Coronavirus | Lanțurile de cafenele reduc programul și...
UPDATE Coronavirus |...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri