Edenred Digital Center, un centru digital de inovare lansat de grupul Edenred în 2019, în București, a anunțat că urmează să angajeze 100 de IT-iști până la finalul anului viitor. Practic, centrul de inovația va crește de la 150 de oameni câți sunt în prezent, la 250 angajați până în decembrie 2022.

Centrul din București este hub global pentru proiectarea, dezvoltarea și livrarea de soluții digitale inovatoare către toate sucursalele Edenred. Reprezentanții companiei spun că este cel mai important punct pentru întregul grup, pentru că la București se dezvoltă cele mai importante produse de plăți electronice pentru Edenred. Liderii grupului au ales să deschidă în 2019 un astfel de centru în România datorită forței de muncă extrem de calificată din industria IT.

Ce candidați caută Edenred în România

Compania recrutează seniori pe posturi variate precum Java developer team leader, dar și personal pentru poziții în zona fintech. Sunt căutați candidații care sunt familiarizați cu mediile de lucru multiculturale, diverse și cu dorința de a învăța și de a se dezvolta permanent.

În momentul de față, Edenred recrutează doar angajați care se află în București, în contextul în care compania pune accent pe interacțiunea umană, lucru care ar fi mai greu de stabilit dacă ar angaja oameni din alte orașe ale țării.

„Poate fi o opțiune la care ne gândim, însă aici trebuie să vedem cum pentru că noi credem foarte mult în interacțiunea umană”, spune Răzvan Popescu, director de HR Global Technology și EDC site Leader.

Anagajații de Edenred Digital Center lucrează în prezent în regim hibrid și este de așteptat ca acest model de lucru să rămână instalat o bună perioadă de timp de acum înainte.

„Hub-ul este esențial pentru strategia noastră globală pentru Mobile, capacitățile de a ne conecta la parteneri prin API-uri și diferite produse fintech pentru gestionarea soluțiilor Edenred. Având în vedere obiectivul nostru de a oferi produse și servicii 100% digitale în întreaga lume, echipele din București vor fi o resursă esențială, de aceea vom continua să atragem cei mai talentați specialiști în IT în centru din București”, a spus Dave Ubachs, Executive Vice President, Global Technology, Edenred, prezent în cadrul unui eveniment organizat de Edenred România.

Dave Ubachs, Executive Vice President, Global Technology, Edenred

Edenred Digital Center livrează tehnologie pentru toate verticalele de business – de la beneficii pentru angajați, mobilitate și flote, până la soluții de plată. Soluțiile dezvoltate de echipele Edenred Technology deservesc zeci de milioane de beneficiari Edenred din cele 46 de țări în care este prezent grupul.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Juncu
Raluca este unul din reprezentanții entuziaști și curioși ai generației Millennials. A studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București și a urmat un master în Comunicare și Resurse Umane, în cadrul aceleiași instituții. Timp de doi ani a fost redactor la revista Forbes România și colaborator în cadrul mai multor proiecte editoriale precum Top 500 companii , Top 30 cele mai influente femei, precum și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri