Edenred face angajari pentru noul centru de inovatie digitala deschis in Romania

Edenred a lansat un hub pentru inovatie digitala si proiecte strategice in IT. In urmatorii 2 ani, compania isi propune sa recruteze, in Romania, 200 de specialisti IT, care vor dezvolta platforme globale si solutii pentru subsidiarele Edenred din intreaga lume.

Centrul Digital Edenred va fi locul unde echipele IT ale companiei vor dezvolta noi solutii si platforme pentru diversele sucursale ale Grupului din intreaga lume.

"Edenred spera sa atraga cele mai bune si mai stralucite minti din IT din Bucuresti. Vrem sa dezvoltam Edenred Digital Center la sute de roluri IT in urmatorii ani. Avem deja aproape 20 de angajati in cadrul Centrului si intentionam sa avem 200 de angajati pana la sfarsitul anului 2020. Angajatii Edenred Digital Center vor avea expunere la culturi si echipe globale si vor lucra cu cele mai noi tehnologii. Va fi o oportunitate de cariera exceptionala pentru oamenii care au digitalul in sange", a declarat Dave Ubachs, Edenred Group Chief Information Officer.

Edenred Digital Center deruleaza recrutari pentru 50 de roluri: mobile tech leads, senior si junior developers, build release managers, project managers, cloud leaders si infrastructure security engineers.

“Edenred are o prezenta puternica in Romania, din 1998, astfel incat resursele exceptionale de talente umane in IT din tara noastra sunt bine cunoscute in Grup. Acesta a fost unul dintre motivele principale pentru decizia de a crea aici centrul de inovatie digitala. Pe piata locala, suntem in avangarda digitalizarii si am ridicat mereu standardele in business si inovatie", a declarat Dana Sintejudean, general manager Edenred Romania & Moldova.

Citeste si:
Câți pensionari și persoane fără adăpost beneficiază de tichete...
Câți pensionari și persoane...

Datorita platformei sale globale de tehnologie, Grupul a gestionat, in 2018, peste 2,5 miliarde de tranzactii, efectuate de utilizatorii solutiilor Edenred de Beneficii pentru angajati (carduri si tichete de masa, de vacanta, de cultura, sport, well-being, cheltuieli medicale sau de ingrijire a copiilor), solutii pentru Flote si Mobilitate (carduri de tarnsport, combustibil, taxe de drum etc.) sau Solutii complementare, reprezentand un volum de business de peste 28 miliarde euro, dintre care 80% digital.

Sursa foto: Edenred

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri