Sistemul Medical MedLife continua planurile de extindere si deschide a doua hyperclinica in Galati, in urma unei investitii de 1,5 milioane de euro.

Hyperclinica MedLife Galati (str. Nicolae Balcescu 24A) se intinde pe o suprafata de 550 de metri patrati si ofera pacientilor servicii medicale multidisciplinare si tratamente pentru 17 specialitati, printre care pediatrie, cardiologie pediatrica, neurochirurgie, ortopedie pediatrica, neuropsihiatrie pediatrica, neurologie, ORL, boli infectioase, alergologie, pneumologie, oncologie si oftalmologie.

Noua unitate, aflata in vecinatatea primei hyperclinici MedLife din Galati, se impune printr-un departament de imagistica, dotat cu un aparat de rezonanta magnetica (RM), de 1,5 Tesla, aparate de ecografie si alte echipamente. Clinica noua este alcatuita din 12 cabinete medicale destinate consultatiilor si investigatiilor clinice si paraclinice, iar echipa medicala este formata din cca. de 20 de angajati, medici si personal de suport.

“Aceasta noua deschidere de hyperclinica face parte din programul nostru de dezvoltare nationala si marcheaza intarirea pozitiei de lider al medicinei private in zona de sud est a tarii. Ne bucuram ca putem oferi pacientilor din Galati si din proximitate o a doua unitate medicala, unde vor putea beneficia de servicii medicale, la cele mai inalte standarde. Asa cum am anuntat catre actionarii si investitorii nostri, am inceput in expansiune si continuam in acelasi ritm accelerat. Vom prospecta in continuare piata in vederea extinderii la nivel national in orasele cu o populatie medie, atat prin achizitii, cat si prin proiecte de tip green field”, a declarat Mihai Marcu, Presedinte si CEO al MedLife Group.

Citeste si:
Medlife anunta cel mai mare proiect medical privat din Romania
MedLife anunta cel mai mare...

Hyperclinica MedLife Galati este situata pe strada Nicolae Balescu 24A si functioneaza de luni pana vineri, in intervalul orar 07:00 – 21:00. Pentru informatii si programari, pacientii pot accesa numarul de call center 0239 960.

MedLife a deschis prima hyperclinica in 2004, iar la ora actuala compania detine 21 astfel de unitati in Bucuresti, Arad, Timisoara, Galati, Iasi, Constanta, Craiova, Brasov, Cluj, Ploiesti si Oradea.

Citeste si:
MedLife achizitioneaza un important centru oncologic din tara
MedLife cumpara spitalul...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
13 persoane au fost izolate, in Galati, din cauza coronavirusului
Setari Cookie-uri