MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, inaugureaza prima hyperclinica din Oradea, care pune la dispozitia oradenilor servicii de ambulator, imagistica si analize de laborator. Aceasta noua unitate a necesitat o investitie de 1,2 milioane euro, se intinde pe o suprafata de 1.100 mp si este dispusa pe 3 nivele.

Unitatea cuprinde un punct de recoltare, cinci sali de investigatii (gastroenterologie, obstetrica-ginecologie, pediatrie, urologie, cardiologie etc.), un salon post-anestezic si 12 cabinete, destinate consultatiilor clinice si paraclinice. Echipa este formata din peste 60 de medici, asistente si personal de suport.

“Inaugurarea primei hyperclinici MedLife in Oradea sustine planurile noastre de extindere nationala. Asa cum am anuntat inca de la inceputul anului catre investitori si actionarii nostri, vom continua planul de extindere la nivel de tara si vom prospecta in continuare piata, cu accent pe orasele cu populatie medie”, a declarat Mihai Marcu, presedinte si CEO al MedLife.

Pacientii pot accesa servicii medicale si tratamente pentru 19 specialitati, printre care medicina interna, pediatrie, ortopedie, ginecologie, alergologie, ORL, neurologie, psihologie, psihiatrie, diabet si nutritie, cardiologie si stomatologie.

MedLife deschide o hyperclinica in Oradea

In prezent, MedLife functioneaza in Oradea cu un laborator de analize, inaugurat in martie, doua puncte de recoltare si o hyperclinica, aceasta din urma fiind cea mai recenta investitie.

Totodata, astazi, MedLife a anuntat si preluarea integrala a centrului Transilvania Imagistica Oradea, furnizor de servicii medicale de diagnostic, imagistica si radiologie, un jucator din nord-vestul tarii.

MedLife a deschis prima hyperclinica in 2004, iar la ora actuala compania detine 20 astfel de unitati in Bucuresti, Arad, Timisoara, Galati, Iasi, Constanta, Craiova, Brasov, Cluj, Ploiesti si Braila. In ceea ce priveste segmentul de achizitii, MedLife a realizat prima achizitie in 2011 prin cumpararea pachetului majoritar din grupul de firme PDR Brasov, iar de-a lungul timpului, compania a finalizat cu succes 20 achizitii, fiind, probabil, operatorul medical cu cea mai mare expertiza de cumparare si integrare a unui grup sau firme medicale. Ultima achizitie anuntata a fost platforma medicala online sfatulmedicului.ro.

Actiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzactionare pe piata reglementata la vedere administrata de Bursa de Valori Bucuresti, categoria premium, avand simbolul de tranzactionare ″M″.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri