AmRest, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante si servicii alimentare, deschide al doilea restaurant Burger King in Romania, in data de 13 decembrie. HOME OF THE WHOPPER® se va afla in incinta AFI Cotroceni si va avea o echipa de 40 de angajati.

Cu ocazia deschiderii celui de-al doilea restaurant, Burger King a pregatit surprize pentru toti fanii, printre care vouchere si bilete la film, in parteneriat cu Cinema City. 100 de fani Whopper vor avea ocazia de a primi un bilet gratuit la orice film care ruleaza in Cinema City AFI Cotroceni in perioada 13 decembrie 2019 – 8 martie 2020.

Noul Burger King din Bucuresti se va afla in zona dedicata restaurantelor din AFI Cotroceni si va avea doua gratare (ceea ce inseamna mai multi burgeri Whopper preparati pe ora), un spatiu de servire generos, optiunea de refill a bauturilor racoritoare si va fi deschis de luni pana duminica in intervalul orar 09:00 – 23:00.

„Suntem foarte mandri de inaugurarea celui de-al doilea restaurant in Romania, moment ce reprezinta totodata si o declaratie ambitioasa de a accelera cresterea noastra in regiune”, a declarat Alan Laughlin, Presedinte Burger King AmRest.

AmRest si Burger King continua campania de recrutare in Bucuresti, cu oferte salariale care pornesc de la 1.750 lei net (2.950 lei brut) pentru lucratorii din restaurante si 2.500 – 3.800 lei net (4.250 – 6.500 lei brut) pentru manageri.

Citeste si:
Franciza de pizza - costurile si investitiile unui restaurant
Francize de pizza - care sunt...

Printre beneficiile pe care le obtin toti angajatii Burger King se numara tichetele de masa, asigurarea medicala si bonusurile aditionale atractive.

Primul restaurant Burger King deschis in Romania a fost cel din Mega Mall, pe 26 septembrie 2019.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Burger King deschide sase noi restaurante in 2020