Supeco deschide al treilea supermarket in proximitatea Municipiului Bucuresti, extinzand reteaua la 24 de magazine in Romania

Supeco deschide marti al treilea supermarket, Supeco Militari Residence, in Chiajna, reteaua extinzandu-se la 24 de magazine in Romania, potrivit unui comunica de presa emis.

Despre Supeco Militari Residece: Noul magazin Supeco Militari Residence are o suprafata de 699 de metri patrati, parcare gratuita pentru clienti, o oferta de 2.500 de produse, 4 casierii si a creat, prin deschiderea sa, 8 locuri de munca.

Supeco Militari Residence se afla pe str. Rezervelor, nr. 57, Comuna Chiajna, Judetul Ilfov si este deschis de luni pana sambata intre orele 7:30-21:00 si duminica, intre orele 8:00-18:00.

La Supeco Militari Residence, locuitorii din Chiajna pot gasi o oferta variata de produse proaspete si de larg consum: lactate-branzeturi, mezeluri, macelarie, bacanie, panificatie si patiserie, legume-fructe, produse aperitiv, semi-preparate, produse congelate, apa, sucuri, bauturi, produse internationale, produse bio si dietetice, dar si produse non-alimentare de igiena si de intretinere a casei. De asemenea, clientii pot achizitiona peste 150 de produse sub 1 leu fiecare.

“Supeco este un concept unic de magazin, pentru ca totul se investeste in preturi mici. Putem oferi aceste preturi clientilor nostri pentru ca economisim costurile pentru energie si alegem sa nu investim in decoratiuni, publicitate, mobilier sau rafturi. Nu in ultimul rand, depozitam stocurile direct in magazin, pentru economie de spatiu, si cumparam de la furnizori locali, reducand costurile de transport”, a declarat Eric Bouin, directorul lantului de magazine Supeco.

Citeste si:
Un nou magazin Supeco la Bacău. Rețeaua națională se extinde la 25...
Un nou magazin Supeco se...

Odata cu deschiderea magazinului din Militari Residence, reteaua de supermarketuri Supeco se extinde la 24 magazine la nivel national, prezente in Reghin, Bals, Craiova, Focsani, Galati, Giurgiu, Hunedoara, Ramnicu Valcea, Slatina, Targoviste, Baia Mare, Iasi, Gheorgheni, Sibiu, Bucuresti, Cluj, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Constanta, Brasov si Piatra Neamt.

Sursa foto: Facebook Supeco
Despre autor
Anca Olteanu
 Anca este web editor la wall-street.ro.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri