UPS lanseaza noi servicii dedicate sectorului medical, disponibile online in primul trimestrul din 2020

UPS a anuntat noi imbunatatiri ale serviciilor oferite in domeniile medical si al stiintelor vietii, atat pentru clientii existenti, cat si pentru clientii noi. Astfel, UPS va oferi noi solutii de detectare si monitorizare, cu scopul de a asigura o foarte buna vizibilitate, urmarire si gestionare a transporturilor critice in domeniul medical. Ele vor fi disponibile online in primul trimestrul din 2020, se arata intr-un comunicat de presa.

In plus, toate operatiunile UPS in domeniul medical vor fi aliniate cu un sistem inovator de management al calitatii si de certificare, pentru a raspunde celor mai inalte standarde de calitate si pentru a simplifica verificarea parametrilor de performanta. Pentru a realiza acest lucru, UPS infiinteaza o unitate dedicata: Healthcare and Life Sciences (HCLS).

Noua unitate UPS Healthcare and Life Sciences se va concentra pe satisfacerea nevoilor specifice ale companiilor din domeniul medical si cel al stiintelor vietii.

Reteaua medicala digitala

UPS Premier va oferi diverse tipuri de servicii pentru clientii care activeaza in domeniul medical, prin valorificarea capabilitatilor UPS Smart Global Logistics Network de urmarire a coletelor. In plus, aceste capabilitati vor fi combinate cu noi senzori avansati pentru colete, pentru a asigura trasee prioritare, servicii de sortare, pentru situatii neprevazute si servicii de livrare pentru transporturile critice medicale. Noul portofoliu UPS va oferi cele mai cuprinzatoare servicii pentru gestionarea cu prioritate a coletelor care sunt conditionate de timpul de livrare si de o anumita temperatura, contribuind la cresterea fiabilitatii.

„Oferim clientilor nostri vizibilitate si siguranta pentru transporturile critice din domeniile medical si al stiintelor vietii,” a declarat David Abney, presedinte si CEO al UPS. „Datorita noilor tehnologii si modalitati de planificare vom avea o mai mare flexibilitate in protejarea acestor colete pe durata intregului traseu, oferind in acelasi timp solutii pentru situatii neprevazute si servicii de o fiabilitate ridicata.”

Citeste si:
UPS: 20% dintre IMM-urile romanesti au avut activitati de export
UPS: 20% dintre IMM-urile...

Aceasta solutie face parte din eforturile UPS de imbunatatire a facilitatilor din reteaua companiei cu sisteme inteligente IoT, pentru a urmari coletele medicale. Aceste solutii vor fi disponibile online in primul trimestrul din 2020.

„Indiferent de situatie, in transporturile din domeniile medical si al stiintelor vietii este nevoie de servicii de incredere si fiabile”, a precizat Abney. „Aceste solutii vor permite UPS sa furnizeze servicii de inalta calitate.”

Nou sistem de management al calitatii (QMS)

Clientii care activeaza in domeniul medical se bazeaza pe sistemele UPS de management al calitatii pentru depozitare, gestiunea stocurilor si livrarea produselor medicale, in special ale celor care fac obiectul Good Manufacturing Practices (cGMP). Sistemul UPS de management al calitatii a fost reproiectat pentru a se alinia cu sistemele existente in multe companii farmaceutice. QMS dispune de un sistem electronic de gestionare a documentelor in cloud, de proceduri de operare standard (SOP), de procese performante de validare si de instrumente de raportare la nivel global.

„Gestiunea eficienta a stocurilor este una dintre cele mai importante componente a lantului de aprovizionare din domeniul sanatatii. Un client care va avea vizibilitate asupra tuturor celorlalte sisteme de inventariere la nivel global va beneficia de predictibilitate, vizibilitate si planificare imbunatatite”, a explicat Abney.

Citeste si:
STUDIU: Cât de protejați suntem împotriva COVID după vaccin
STUDIU Medlife: Cât de...

UPS Healthcare and Life Sciences

Decizia de a conecta toate operatiunile si grupurile comerciale UPS din domeniul medical intr-o singura entitate UPS HCLS este rezultatul colaborarii extinse cu clientii si expertii din domeniu pentru a intelege modul in care UPS poate furniza servicii personalizate de inalta calitate, raspunzand rapid nevoilor specifice din sectorul medical. Aceasta entitate include operatiunile si cei peste 5.000 de angajati de la Marken, Polar Speed si cele 114 facilitati medicale UPS. Noua entitate va avea o forta de vanzari dedicata si specializata in domeniul medical, dar si echipe de suport pentru clientii din reteaua globala UPS. Operatiunile medicale la nivel mondial vor fi consolidate si imbunatatite pentru a respecta standardele riguroase de calitate si de servicii. UPS HLCS se concentreaza asupra nevoilor clientului.

„Vom utiliza un model de afaceri care pune interesele clientilor nostri pe primul loc, oferind servicii specifice si simplificate. Acest model creeaza conditiile necesare pentru mai multe inovatii de produs si imbunatatiri ale serviciilor in anii urmatori,” a adaugat Abney. "Conectarea la nivel global a activitatilor noastre in domeniul medical este un pas logic in efortul de imbunatatire a experientei clientilor nostri.”

Sursa foto: Unsplash

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri