Starbucks a anuntat marti un numar de planuri de sustenabilitate, unele gandite pe termen lung, pana in 2030. Printre ele se numara injumatatirea emisiilor de carbon in operatiunile sale si in lantul de distributie, conservarea apei folosita in cafele si reducerea la jumatate a consumabilelor, scrie Mashable.

Totodata, Starbucks vrea sa adauce mai multa mancare pe baza de plante, “migrand astfel catre un meniu mai prietenos cu mediul” si introducerea de meniuri cu “carne vegetariana” (amestec de plante care imita carnea – n.r.).

In 2018, compania a anuntat interzicerea paielor din plastic, iar acum a anuntat ca va incepe sa foloseasca pahare din materiale regenerabile.

Alaturi de World Wide Fund (WWF) si Quantis, o companie de consultanta in sustenabilitate, Starbucks a cuantificat emisiile de carbon si pierderile de apa pe care le inregistreaza, pentru a incepe procesul de diminuare a poluarii. Anul acesta compania va continua cercetarile, urmand ca din 2021 schimbarile sa inceapa sa fie implementate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri