Kruk Romania si Termene.ro, companie fondata de Adrian Dragomir, lanseaza prima solutie automatizata pentru transmiterea in colectare a facturilor neincasate, dedicata in principal antreprenorilor, plata comisionului de colectare fiind perceput numai daca banii sunt recuperati.

Aplicatia redBill din platforma Termene.ro permite incarcarea propriilor facturi, urmarind in orice moment evolutia si stadiul lor in cadrul procesului de colectare. Principalii indicatori statistici la care platforma ofera acces in orice moment sunt: numarul facturilor raportate cu termen depasit, media zilelor de intarziere a facturilor restante, stadiul colectarii, suma totala recuperata si numarul facturilor "contestate" de catre debitor.

"Este important pentru noi sa fim alaturi de mediul de afaceri romanesc, sa incercam sa oferim solutii de colectare care sa imbunatateasca cash-flow-ul firmelor, reintroducand astfel in circuitul economic lichiditatile de care este atat de multa nevoie", a spus Tomasz Ignaczak, director general Kruk Romania.

Conform celor mai recente date ale Asociatiei de Management al Creantelor Comerciale, valoarea totala a creantelor B2B pe piata din Romania a crescut in 2018 cu aproximativ 9%, ajungand la aproximativ 1.448 milioane euro din cauza cresterii valorii portofoliilor bancare.

Grupul financiar international Kruk este unul dintre liderii industriei de management al creantelor din zona Europei Centrale, unde activeaza de peste 20 de ani, si unde, in prezent, desfasoara operatiuni in 9 tari europene: Polonia, Romania, Spania, Cehia, Slovacia, Italia, Germania, Luxemburg si Malta.

Citeste si:
Romanii, printre europenii cu probleme la plata utilitatilor
Romania se numara printre...

redBill este un produs dezvoltat de platforma Termene.ro prin care firmele isi pot raporta clientii care nu au platit facturile la timp, isi pot recupera banii pentru facturile neincasate si pot verifica gratuit orice companie din Romania daca a fost raportata de alti furnizori.

Sursa foto: Tetiana Yurchenko / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Romanii NU mai trimit scrisori, pun la Posta facturi si comunicari
Setari Cookie-uri