CITR, unul dintre cei mai importanti jucatori din piata de insolventa din Romania si parte a Impetum Group, a numit-o CEO pe Andra Olar-Caragea, fost coordonator al activitatii operationale (COO), dupa 8 ani de activitate in companie.

„In noul rol, imi propun sa consolidez pozitia de lider in insolventa a CITR si sa duc mai departe obiectivele sale deja setate, puse in practica prin cele 400 de proiecte gestionate de companie anual. In strategia noastra, un rol esential il va ocupa inovatia, prin diversificarea solutiilor si serviciilor pe care le oferim. De asemenea, ma voi concentra pe digitalizarea si extinderea internationala a companiei”, a declarat, intr-un comunicat de presa, Andra Caragea, CEO CITR.

Andra Olar-Caragea preia conducerea companiei de la Vasile Godinca-Herlea, care odata cu crearea Impetum Group, devine COO al grupului si ramane implicat in activitatea strategica a CITR in calitate de managing partner.

„In ultimii 3 ani, am luat toate deciziile importante pentru CITR alaturi de Andra, astfel ca succesiunea ei la conducerea companiei vine natural. Mai mult, rezultatele obtinute anul trecut de echipa noastra, sub coordonarea si supervizarea operationala a Andrei, au fost peste asteptari. Acestea confirma calitatile Andrei de a coagula si mobiliza echipa si o recomanda ca lider talentat”, a declarat Vasile Godinca-Herlea.

Cariera Andrei a debutat in CITR, iar in cei 8 ani de activitate in companie, ascensiunea ei a avut loc treptat. Din 2016, Andra s-a implicat in managementul CITR in calitate de COO, cu un rol de coordonare a celor 130 de specialisti CITR din toata tara.

Citeste si:
Semnele care arata ca firma ta se indreapta spre insolventa
Semnele care arata ca firma...

Sursa foto: CITR

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
H&M începe să producă măști de protecție
Setari Cookie-uri