Fashion ROute, prima conferință de business dedicată retailului de fashion și industriei textile, revine pe 21 mai cu cea de-a patra editie, “Fashion goes digital. Fashion goes sustainable”.

Cele mai hot subiectele ale momentului - sustenabilitatea și digitalizarea în fashion - vor fi dezbătute de specialiști în domeniu, de la care vei putea învața cum poți deveni un brand cât mai sustenabil, de ce este important pentru consumator și cum îi poți oferi acestuia o experiență completă și personalizată.

Revoluția digitală, automatizarile și customizările, precum și expansiunea eCommerce-ului au făcut ca brandurile de fashion să-și regândească strategia și modul de business. Ce inovații tehnologice se pot aduce unui brand de fashion, ce aplicații și solutii inovative, menite a-ți ajuta și optimiza businessul sunt? Cum devii mai performant, ca retailer și producător, în industria de fashion?

O altă tendință de care orice brand care vrea să facă performanță trebuie să țină cont este sustenabilitatea. Industria de moda este unul dintre cei mai mari poluatori la nivel global, iar brandurile au început să conștientizeze și să facă pași în această direcție. De la transparență în lanțul de aprovizionare, la folosirea de materiale sustenabile sau chiar introducerea de echipamente automatizate, la Fashion ROute vom dezbate cum pot brandurile din România să se alinieze la această nouă realitate.

Retail jobs

Pentru a participa gratuit la Fashion ROute 2020 te poti înscrie AICI.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri