LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton, cel mai mare producător de bunuri de lux din lume, a anunțat că va produce gel dezinfectant pe liniile de producție a parfumurilor și cosmeticelor, în încercarea de a lupta contra COVID-19.

Numărul ridicat de cazuri de infecție cu COVID-19 din Franța a determinat pe unii dintre cei mai mari producători din industria bunurilor de lux să treacă la producția de dezinfectant.

LVMH a declarat că va folosi toate instalațiile de producție ale mărcilor sale de parfumuri și produse cosmetice pentru a produce cantități mari de gel hidroalcoolic sau de gel dezinfectant pentru mâini, începând de luni. LMVH va oferi gratuit gelul dezinfectant produs în unitățiile proprii autorităților medicale din Franța.

„Prin această inițiativă, LVMH intenționează să ajute la acoperirea lipsei de produse sanitare din Franța și să permită unui număr mai mare de oameni să continue să ia măsurile corecte pentru a se proteja și pentru a împiedica răspândirea virusului”, a declarat compania, într-un comunicat de presă.

LVMH deține în portofoliu case de modă de lux precum Louis Vuitton, Celine, Christian Dior, Fenty sau giganți retaileri de beauty precum Sephora, Givenchy, în total fiind 60 de branduri. Cel mai mare acționar al companiei este miliardarul francez Bernard Arnault.

Sursa foto: Sergio Monti Photography / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri