METRO SYSTEMS își schimbă strategia de dezvoltare începând de anul acesta, pentru a răspunde repoziționării METRO ca furnizor complet de soluții pentru întreprinderile mici și mijlocii. Astfel, METRO va răspunde nevoilor pieței, concentrându-se fără încetare pe strategia Wholesale 360. Prin Wholesale 360, care extinde serviciile oferite de METRO la șase arii - produse, consultanță, instrumente digitale, piețe de desfacere, servicii și echipamente, grupul german își consolidează relația cu clienții, ajutându-i să fie mai competitivi și să-și crească cota de piață.

Compania METRO SYSTEMS joacă un rol important în această poziționare și s-a transformat din coloana vertebrală digitală a METRO în driver tehnologic și cultural pentru întregul grup german. Compania mizează pe inovație și mentalitatea agilă, aliniindu-se astfel abordării Wholesale 360 pe care METRO a anunțat-o la finele anului trecut. Pentru a reuși în acest demers, METRO SYSTEMS va livra soluții, produse și servicii de cea mai înaltă calitate, va avea un focus constant pe clientul METRO și clienții acestuia și va reacționa rapid, pragmatic având cerințele grupului în atenție, dând dovadă de flexibilitate.

Călătoria a început acum șase ani, prin adoptarea agilității, introducerea unei culturi de agilitate în organizație și a tehnologiilor Cloud Native în cadrul produselor. În anul 2018, în Cluj-Napoca, METRO SYSTEMS a intrat pe piața locală cu un conceput unic; Tech’n Trade Incubator este unul dintre cele mai titrate produse inovatoare a companiei și se dezvoltă continuu, urmărind o extindere la nivel național. Acest parcurs este dus mai departe prin transformarea într-o organizație de produs, cu procese decizionale bazate pe date, având la bază trei piloni importanți: unitățile de business management, engineering și design-ul de produse software adaptate exigenței actuale a utilizatorilor. Poziționarea va fi a unei companii mai mici și mult mai agile, focusată pe inovația care sprijină businessul unicului client. Prin toate aceste schimbări, organizația va fi validată, iar parcursul spre dezvoltare va fi unul activ, vizibil și transparent.

Prin implementarea acestui proces eficace, organizația își validează misiunea și mai ales viziunea de a revoluționa întreaga industrie prin soluțiile digitale oferite și de a transforma această călătorie într-un privilegiu pentru toți cei implicați.

Parteneriatul strategic împreună cu GOOGLE Cloud întărește această transformare, METRO SYSTEMS împreună cu întreg grupul german poziționându-se ca un partener ce merită să fie ales, diferențiindu-se astfel pe piața wholesale.

Pentru a putea susține întreg procesul, METRO SYSTEMS mizează pe agilitate, alegând să transfere serviciile care susțin în mod activ zona operațională a business-ului, însă care sprijină în mod indirect și moderat implementarea strategiei METRO în contextul actual al pieții. Transferul se va face cu ajutorul unui partener ales cu atenție dintre cei mai buni de pe piață, capabil să mențină cel puțin la același nivel atât calitatea serviciilor, cât și condițiile în care lucrează angajații. Deciziile de business, precum și direcțiile de activitate vor fi conduse în continuare de către METRO SYSTEMS.

Compania joacă un rol important în misiunea întregului grup german de a se evidenția pe piață și este esențială în trendul ascendent al digitalizării în domeniu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri