Astfel, Cris-Tim a donat către Fundația „Prețuiește Viața” peste 2800 de bucăți de produse Ready Meal (adică salate de vinete, chiftele, pilaf sârbesc), 5600 de pachete de mezeluri Cris-Tim cu Eticheta Curată (mușchi file, salam și cârnați), precum și peste 2400 de bucăți de produse lactate de la brandul Mugura (iaurt, smântână și lapte).

Transporturile produselor către fundație s-au făcut în condiții de siguranță maximă, folosindu-se mașini igienizate speciale, din flota proprie, iar șoferii care au operat aceste transporturi au fost dotați, la rândul lor, cu mănuși și măști de protecție, pe toată durata acțiunii.

În cadrul grupului Cris-Tim s-a dispus formarea unei echipe interne de criză, responsabilă cu măsurile de protecție și prevenție împotriva Covid-19. Mediul de lucru din cadrul fabricilor de producție Cris-Tim este unul îmbogățit cu stații de ozon, substanță ce garantează pregătirea produselor în aer proaspăt, ca la munte, distrugând microbii și virușii din aer.

În cadrul Cris-Tim, la finalul fluxului tehnologic, se asigură un nivel suplimentar de siguranță, printr-un sistem modern de igienizare, care utilizează tehnologia lămpilor ultraviolete și este aplicat pe linia de ambalare. Utilizarea ozonificării și a ultravioletelor aduce avantajul inactivării micro-organismelor patogene, iar utilizarea substanțelor chimice pentru dezinfecție este înlocuită astfel cu succes.

Citeste si:
COVID-19: Cris-Tim a achitat în avans impozitele la bugetul statului
Cris-Tim a achitat în avans...