Cris-Tim se implică în campania Andreei Marin și a fundației "Prețuiește Viața" și donează alimente are să fie distribuite persoanelor care fac parte din categorii cu risc mare de îmbolnăvire cu Covid-19, cărora viața le-ar putea fi pusă în pericol prin expunere, în aceste zile.

Astfel, Cris-Tim a donat către Fundația „Prețuiește Viața” peste 2800 de bucăți de produse Ready Meal (adică salate de vinete, chiftele, pilaf sârbesc), 5600 de pachete de mezeluri Cris-Tim cu Eticheta Curată (mușchi file, salam și cârnați), precum și peste 2400 de bucăți de produse lactate de la brandul Mugura (iaurt, smântână și lapte).

Transporturile produselor către fundație s-au făcut în condiții de siguranță maximă, folosindu-se mașini igienizate speciale, din flota proprie, iar șoferii care au operat aceste transporturi au fost dotați, la rândul lor, cu mănuși și măști de protecție, pe toată durata acțiunii.

În cadrul grupului Cris-Tim s-a dispus formarea unei echipe interne de criză, responsabilă cu măsurile de protecție și prevenție împotriva Covid-19. Mediul de lucru din cadrul fabricilor de producție Cris-Tim este unul îmbogățit cu stații de ozon, substanță ce garantează pregătirea produselor în aer proaspăt, ca la munte, distrugând microbii și virușii din aer.

În cadrul Cris-Tim, la finalul fluxului tehnologic, se asigură un nivel suplimentar de siguranță, printr-un sistem modern de igienizare, care utilizează tehnologia lămpilor ultraviolete și este aplicat pe linia de ambalare. Utilizarea ozonificării și a ultravioletelor aduce avantajul inactivării micro-organismelor patogene, iar utilizarea substanțelor chimice pentru dezinfecție este înlocuită astfel cu succes.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri