Enel România, prin companiile sale de furnizare și distribuție a energiei electrice, donează 100.000 de euro către Fondul de Urgență, sumă care va fi folosită pentru achiziția de materiale și echipamente medicale necesare în spitalele unde ajung din ce în ce mai multe persoane infectate cu COVID-19.

Aceasta este cea de-a doua donație făcută de Enel România pentru a sprijini activitatea echipelor medicale pentru a limita răspândirea COVID-19.

Donația va fi făcută prin intermediul Asociației pentru Relații Comunitare, care a creat Fondul de Urgență pentru a ajuta la coordonarea și acoperirea necesarului medical local cu resursele disponibile și pentru a oferi sprijin financiar direct pentru nevoile urgente, concentrându-se pe trei direcții de intervenție care necesită achiziții urgente: kituri de testare, echipament de protecție pentru personalul medical (măști medicale, ochelari de protecție, costume de protecție) și echipamente de ventilație. Deciziile în cadrul Fondului de Urgență se iau împreună cu organizații care fac campanii pentru dotarea spitalelor la nivel național și local.

Retail jobs

În această săptămână, companiile sale de furnizare și distribuție a energiei electrice au donat 100.000 de euro pentru a sprijini activitatea Institutului Național de Boli Infecțioase - prof. Dr. Matei Balș. Suma va fi folosită pentru echipament medicale necesare prevenirii și controlului răspândirii virusului,

În ultimele săptămâni, Enel România a implementat o serie de măsuri menite să contribuie la reducerea răspândirii COVID-19 din grijă pentru comunitățile pe care le deservește, pentru clienți și, de asemenea, pentru angajații săi.

Prin urmare, toate activitățile care implică contactul direct cu publicul au fost suspendate, oferind clienților canale alternative de comunicare. De asemenea, Enel România a activat regimul de tele-muncă pe termen lung pentru toate activitățile angajaților pentru care acest regim poate fi aplicat, cu excepția activităților esențiale care nu suportă amânare, care sunt necesare pentru a garanta continuitatea serviciului și securitatea sistemului electric național.

Citeste si:
Enel se pregateste de cresterea consumului de electricitate
Perspectivele cresterii...

Enel este o companie energetică multinațională, care activează pe piețele globale de electricitate, gaze naturale și energii din surse regenerabile. Enel este una dintre cele mai mari companii de utilități din Europa după capitalizarea de piață și una dintre primele companii de electricitate de pe continent în ceea ce privește capacitatea instalată și EBITDA raportat. Grupul Enel activează în peste 30 de țări din lume, având o capacitate instalată netă de producție de energie de circa 90 GW. Enel distribuie electricitate printr-o rețea de peste 2,2 milioane de kilometri, are circa 73 de milioane de clienți casnici și companii în toată lumea. Divizia de energii regenerabile Enel Green Power operează unități de producție cu o capacitate instalată de 43 GW din surse eoliene, solare, geo-termale și hidro în Europa, cele două Americi, Africa, Asia și Australia.

Citeste si:
Lidl România continuă investițiile pentru renovarea castelului Bánffy
Lidl România continuă...

Enel România este prezentă pe piața din România din 2005. Enel are aproximativ 3.100 de angajați în România și oferă servicii unui număr de 3 milioane de clienți.

Sursa foto: Enel România

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri