Romaqua Group Borsec, îmbuteliatorul apelor minerale Borsec şi Aquatique, donează 500.000 de lei spitalelor Matei Balș și Victor Babeș, potrivit unui comunicat de presă.

„În aceste momente extrem de dificile cum sunt cele prin care trecem acum, este foarte important să dăm dovadă de solidaritate și de responsabilitate. Acțiunile fiecăruia dintre noi contează acum mai mult decât niciodată. Este absolut necesar să ne implicăm, iar fiecare gest contează!”, susține Radu Lăzăroiu, managing director Romaqua Group Borsec.

Romaqua Group sprijină financiar Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale Dr. Victor Babeș pentru ca medicii care depun aici eforturi să aibă la dipoziție cele necesare pentru lupta pe care o dau zi și noapte. Cei 500.000 de lei vor fi împărțiți în mod egal celor două spitale.

De asemenea, a fost donată suma de 20.000 de lei pentru Spitalul de Ortopedie și Traumatologie Azuga.

Retail jobs

„Ne alăturăm astfel celorlalte companii private care au decis să contribuie financiar, material sau uman la prevenirea și combaterea îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2, la lupta împotriva pandemiei COVID-19”, se arată în comunicat.

Vânzările Romaqua Group, unul dintre principalii producători de apă minerală și băuturi răcoritoare din România, au crescut cu 40% în ultimele săptămâni, pe fondul pandemiei de Coronavirus care a golit rafturile magazinelor de alimente și băuturi de bază.

Romaqua deține în portofoliu băuturile răcoritoare carbogazoase Giusto, Brifcor, Cico și Quick Cola, băuturile răcoritoare necarbogazoase Giusto Natura și Giusto Natura Plus, apele minerale naturale Stânceni, Aquatique și Borsec, cafeaua Metropolitan și berile Albacher și "Dorfer".

Citeste si:
Bogdan Trif: Vrem sa promovam conceptul de turism de 365 de zile pe an
Bogdan Trif: Vrem sa promovam...

Romaqua Group, una dintre cele mai mari companii românești, deţinută de Nicolae Palfi şi Octavian Creţu, a avut o cifră de afaceri de peste 823 de milioane de lei, în 2018, în creștere cu 13% față de anul anterior. Compania, cu un profit de peste 96 de milioane de lei, are aproape 2.000 de angajați, potrivit Confidas.

Sursa foto: Facebook Borsec

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri F