Mega Image donează alimente și produse de igienă spitalelor din București aflate în prima linie în lupta cu COVID-19

Mega Image donează alimente, mâncare gata pregătită și produse de igienă și curățenie către spitalele și personalul medical din prima linie, din București, care tratează pacienți infectați cu COVID-19, anunță retailerul.

Mega Image asigură alimente de bază sau produse de igienă și curățenie pentru patru spitale din prima linie din București, care tratează cazuri COVID-19, respectiv Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș, Spitalul Universitar de Urgență Elias, Spitalul clinic Dr. Victor Babeș și Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta.

În același timp, sunt donate zilnic 200 de porții de mâncare gata pregătită pentru personalul medical din cadrul Institutului Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș.

Peste 100.000 de produse vor fi donate în total. Alimentele vor fi oferite spitalelor și personalului medical pe toată perioada pandemiei.

„Perioada pe care o traversăm cu toții pune la mare încercare sistemele medicale din întreaga lume. Prin această inițiativă, rămânem aproape de comunitate și susținem spitalele din București aflate în prima linie în lupta împotriva COVID-19 prin alimente, cât și produse de igienă, atât de necesare în acest moment. Vrem să le mulțumim, astfel, tuturor celor care au grijă de noi toți în fiecare zi și să îi sprijinim pentru a trece mai ușor prin această perioadă dificilă”, afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image.

Citeste si:
După creșterea afacerilor de anul trecut, Mega Image majorează...
După creșterea afacerilor de...

Mega Image a anunțat, recent, că reduce prețurile la raft în această perioadă, ca urmare a măsurilor critice în contextul COVID-19, care au dus la creșteri de prețuri la unele produse pe întreg lanțul de producție și de distribuție.

Retailerul a donat 1.160.000 de lei către Crucea Roșie Română pentru achiziția a 12 echipamente de ventilație medicală, în contextul extinderii COVID-19.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 780 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Citeste si:
Alimentele s-au scumpit: cele mai mari prețuri din 2014 până în...
Alimentele s-au scumpit: cele...
Sursa foto: Mega Image România
Despre autor
Anca Olteanu
 Anca este web editor la wall-street.ro.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri