1 Aprilie 2020

Platforma BiziHub.ro oferă promovare gratuită pentru afacerile locale



Platforma online BiziHub.ro oferă gratuit un plan de promovare de 90 zile tuturor celor care se înscriu pe platformă, fie că sunt producători, furnizori sau distribuitori. Astfel, aceștia pot găsi clienți noi. Măsura vine pentru sprijinirea afacerilor locale, în contextul coronavirusului.

Pentru că mediul de business trece printr-o perioadă extrem de dificilă, vrem să venim în ajutorul afacerilor locale, oferindu-le GRATUIT un plan de promovare de 90 zile tuturor celor care se înscriu pe platformă. Planul de promovare include: articole, poze profesioniste, interviuri cu proprietarii și campanii directe în site”, Constantin Paraschiv, inițiatorul BiziHub.

Beneficiul major pentru proprietarii de afaceri locale (IMM-uri, producători, furnizori, restaurant etc.) este că au expunere și promovare imediată la mii de clienți online.

Nu este nevoie decât de 1 minut pentru a crea un microsite în platformă, prin completarea formularului de adăugare firmă. Avantajele listării afacerii în platformă sunt: gestionarea clienților și comenzilor direct din panoul de admistrare, expunerea online a produselor și serviciilorinstant la mii de clienți online.

De asemenea, directorul online Bizihub.ro permite utilizatorilor să ofere recenzii și evaluări pentru afacerile locale și să efectueze căutările folosind filtre specifice, cum ar fi: locația, categoria sau serviciile oferite.



Citeste si