Electrolux România a donat Spitalului Județean din Satu Mare două mașini de spălat și două uscătoare de rufe, pentru a veni în sprijinul spitalului și a personalului medical, în lupta împotriva răspândirii virusului Covid-19, anunță compania într-un comunicat de presă.

Aparatele electrocasnice vor fi utilizate pentru igienizarea hainelor și a uniformelor personalului medical din cadrul Spitalului Județean din Satu Mare, reducând astfel, riscul de contaminare cu virusul Covid-19 și venind în sprijinul medicilor în sporirea măsurilor de protecție necesare în acest context.

„În această perioadă, este vital să fim solidari și atenți la nevoile celor din jur și suntem conștienți că este și responsabilitatea noastră să ne implicăm în comunitate și să venim în sprijinul celor care au nevoie de ajutor. De aceea, am ales să donăm 4 mașini de spălat și uscătoare care să fie folosite de către personalul medical din Satu Mare, pentru igienizarea echipamentelor și hainelor, facilitând astfel, protecția lor în spital, dar și acasă, în cadrul familiei. Contribuția noastră este una firească, având în vedere că fabrica Electrolux din Satu Mare are o istorie de peste 100 de ani în România și a fost mereu responsabilă față de comunitatea locală “, a declarat Ferenc Szenpeteri, directorul interimar al fabricii Electrolux.

Recent, Electrolux a anunțat că a închis temporar fabrica de producție de la Satu Mare, unde lucrează 850 de angajați, după problemele apărute în lanțul de aprovizionare și închiderea magazinelor fizice de retail.

Electrolux activează pe piața de electrocasnicelor de uz casnic, producând frigidere, mașini de spălat vase, mașini de spălat rufe, aragaze, aspiratoare, sisteme de aer condiționat și electrocasnice mici. Sub mărcile Electrolux, AEG, Zanussi, Frigidaire și Electrolux Grand Cuisine, Grupul vinde în fiecare an mai mult de 50 de milioane de produse clienților din peste 150 de piețe.

Retail jobs

Sursa foto: Electrolux
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri