Platforma desprevin.ro, creată de Marina Samoila și Alex Dona pentru a promova cramele românești, a fost lansată. Proiectul prezintă o cramă pe săptămână și permite comandarea și livrarea de vinuri românești acasă, potrivit unui comunicat de presă.

În fiecare săptămână, desprevin.ro și canalele sale în social media prezintă informații despre o cramă: interviuri cu oamenii implicați în procesul de fabricare al vinului, specialiști, detalii despre terroir și filozofia de vinificare, legende locale și povești care dau savoare vinului.

Fiecare selecție de vinuri, comandată pe website și livrată acasă, este însoțită de fișe de degustare făcute de specialiști și de un joc care testează capacitățile de degustare ale fiecăruia și învață consumatorul cum să deguste.

Persoanele care comandă selecții de vinuri de pe această platformă vor beneficia de sesiuni online de degustare ghidată, care le vor dezvălui informații suplimentare despre produsele comandate, detalii și explicații și răspunsuri la întrebările lor.

Retail jobs

Inițiatorii proiectului sunt Marina Samoilă și Alex Dona. Marina Samoilă este specialist în vin, absolventă a Facultății de Horticultură. Alex Dona activează în domeniul comunicarii de peste 12 ani și are o experiență în TV, print, radio și online.

Sursa foto: Kym Ellis | Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri F