Instituțiile și ONG-urile care procură produse pentru a le duce celor care nu pot merge să-și cumpere singuri de la magazin pot comanda de la cele mai apropiate magazine din rețeaua Profi, urmând apoi să fie contactați pentru a stabili plata, locul și data de livrare a mărfii, se arată într-un comunicat emis de retailer.

„De la instituții și ONG-uri care procură produse pentru a le duce acelora care nu pot merge ca să-și cumpere singuri de la magazin, și până la instituțiile care veghează la siguranța, inclusiv alimentară, a unor mari segmente de populatie, cu toții au nevoie de noi sisteme de achiziții care să le ușureze activitatea”, se arată în comunicatul de presă.

„Răspundem acestor nevoi oferind ONG-urilor și institutiilor de stat posibilitatea de a comanda la noi produsele necesare. Doritorii nu trebuie decât să depună câte o comanda la cel mai apropiat magazin din cadrul rețelei, urmând apoi a fi apelați de la sediul Profi pentru a cădea de acord asupra modului de efectuare a plății, a locului și datei de livrare a mărfii", a declarat Pawel Musial, directorul general Profi.

Profi a dedicat anumite magazine de unde se livrează cantități mari, iar atunci când volumul de produse este foarte mare, livrarea se poate face integral, direct la adresa indicată de cumpărător.

Retail jobs

Proiectul timișorean de voluntariat în favoarea persoanelor vulnerabile, dezvoltat de Profi, se extinde în București și Cluj. Începând cu data de 27 aprilie, Profi extinde și în orașele București și Cluj proiectul început la Timișoara în sprijinul persoanelor lipsite de familie, prieteni sau vecini care să le ajute să-și cumpere produsele de care au nevoie.

Un mesaj fals care pretinde că magazinele Profi oferă alimente gratuite, în valoare de 250 de lei, pe perioada pandemiei circulă în prezent pe reţelele de socializare şi pe WhatsApp, informează compania.

Profi are peste 1.200 de magazine în mai bine de 500 de localități.

Sursa foto: Adriana Iacob | Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri