Un mesaj fals care pretinde că magazinele Profi oferă alimente gratuite, în valoare de 250 de lei, pe perioada pandemiei circulă în prezent pe reţelele de socializare şi pe WhatsApp, informează compania.

"În prezent, circulă pe reţelele de socializare şi pe WhatsApp un mesaj fals care anunţă că Profi oferă alimente gratuite 'în valoare de 250 de lei pentru toată lumea pentru a sprijini naţiunea în timpul epidemiei. De la declanşarea pandemiei, Profi a făcut numeroase donaţii, dar acest anunţ înşelător, cu greşeli de gramatică şi potenţial dăunător, nu ne aparţine, foloseşte numele Profi în mod ilegal şi de aceea invităm lumea să nu se lase indusă în eroare de conţinutul lui", se menţionează într-un comunicat al Profi, scrie Agerpres.

Compania recomandă clienţilor să urmărească doar informaţiile autentice despre ofertele Profi, din reclamele radio şi tv, de pe site-ul oficial www.profi.ro, de pe contul oficial Facebook.com/Profi.ro/, urmărind posterele, folderele şi mesajele radio din magazine sau solicitându-le la adresa de email contact@profi.ro.

"Fie că este vorba de vânzări, promoţii sau de campanii de responsabilitate socială organizate împreună cu ONG-uri cunoscute şi cu voluntarii acestora, activitatea Profi este transparent prezentată la sursele menţionate", se mai spune în comunicat.

Donație Profi pentru cei din linia întâi

Profi Rom Food a donat 1 milion de lei pentru cumpărarea de aparate de ventilație artificială, vitale pentru supraviețurirea bolnavilor de Coronavirus, în stare gravă.

„Este pentru prima dată în cariera noastră când ne confruntăm cu o astfel de situație! Sunetm în mijlocul unei crize care poate ajunge la foarte mari proporții. Credem cu putere că există puține momente în viața fiecăruia dintre noi, în care să avem certitudinea că putem salva vieți, că direct și real este absolut necesar să ne implicam! Și că fiecare zi de amânare înseamnă vieți pierdute”, transmite Profi printr-un comunicat de presă.

„De ce spun asta? Avem informația clară că secțiile de anestezie si terapie intensivă (ATI) ale sistemului nostru de sănătate nu au capacitatea, nu sunt pregătite să facă față unui volum atât de mare de pacienți cu nevoie de intubare și de aparate de ventilație", a declarat Pawel Musial, director general în exercițiu al rețelei Profi.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri