Ce vrea seful Profi pentru #RomaniaProfesionista: Maturizare generala si renuntare la circul public

Daniel Cirstea, directorul general al companiei Profi Rom Food, crede ca #RomaniaProfesionista are nevoie de o maturizare generala si de renuntarea la "telenovele si circul public".

Daniel Cirstea, directorul general al companiei Profi Rom Food, crede ca #RomaniaProfesionista are nevoie de o maturizare generala, atat a cetatenilor, cat si a autoritatilor si presei, astfel incat reforma prin care trece tara sa fie una reala.

La nivel industriei in care activeaza compania pe care o conduce, Cirstea crede ca printre primele lucruri care trebuie facute se numara infiintarea scolilor de afaceri si meserii adaptate cerintelor retailului modern, avand ca rezultat cresterea serviciilor catre clienti, respectiv infiintarea si sprijinirea cooperativelor agroalimentare pentru promovarea productiei agroalimentare romanesti.

„Sa nu mai acceptam in viata cotidiana telenovele si circul public”, spune Cirstea. El adauga ca reusita reformei trebuie sprijinita si prin simplificarea legislatiei si informatizarea eficienta a tuturor institutiilor statului.

"Lucrurile ar merge mult mai bine daca ar exista un mod unitar de emitere a autorizatiilor pentru toate judetele Romaniei si daca ar exista o legislatie constanta, fara modificari de pe o zi pe alta”.

Citeste si:
Romania are nevoie de reforma pietei muncii ca in Germania - economist
Romania are nevoie de reforma...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...

In opinia lui, ar mai fi utila si „implementarea jurnalului electronic, publicarea rapida si transaparenta a cerintelor tehnice pentru implementare”.

Sursa foto: mediafaxfoto.ro

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri