Noul magazin Penny din Moșnița Nouă, Timiș, este situat pe Strada Ștefana, Nr. 2 și are un spațiu de vânzare de 858 m2. Cei 14 angajați îi așteaptă pe clienți de luni până sâmbătă în intervalul 07:30 - 21:00 și duminică între 08:00 - 20:00. Noul magazin dispune și de un număr de 80 de locuri de parcare, dintre care patru pentru persoanele cu dizabilități și patru case de marcat.

Magazinul din Năvodari, cel de-al doilea magazin Penny Market din oraș, se află pe strada Albinelor, Lot 1 și are un spațiu de vânzare de 852 m2. O echipă de 16 angajați îi întâmpină pe clienți de luni până sâmbătă în intervalul 07:30 - 21:00 și duminică între 08:00 - 20:00. Noul magazin are 116 locuri de parcare, dintre care patru pentru persoanele cu dizabilități și patru case de marcat.

La începutul lunii aprilie, reprezentanții Penny Market declarau, pentru wall-street.ro, că amână deschiderile de noi magazine pentru două săptămâni pentru a evalua efectele pandemiei Covid-19 asupra procesului de recrutare, aprovizionare cu toată gama de produse și distribuția de pliante. Retailerul estima, însă, că va deschide două noi magazine în luna aprilie, continuând astfel investițiile planificate pentru acest an.

În luna martie, rețeaua de magazine Penny s-a extins cu o nouă unitate în Lunca Cetățuii, Iași.

Citeste si:
 Penny Market anunță programul de Paște de anul acesta
Program de Paște | Penny...

Penny este conceptul grupului german REWE și unul dintre retailerii din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua PENNY Market în România este alcătuită din 259 de magazine la nivel național și o echipă de peste 4.500 de angajați.

Sursa foto: Penny Market