5 to go caută să vândă în cafenele mai multe produse românești care se pot asocia cu cafeaua sau cu brandul și face apel la producătorii români intersați, anunță compania pe Facebook.

„re:START : 5 to go - Căutăm branduri românești! Hai să repornim economia, împreună. Noi, cei de la 5 to go, ne dorim să avem pe rafturi cât mai multe produse românești, create și promovate de antreprenori români. Vrem să punem la dispoziție întreaga rețea pentru listarea de produse mișto!”, se arată în mesajul publicat de companie.

Dacă ai un produs care se poate asocia cu cafea sau cu 5 to go, trimite un email la adresa lucian@fivetogo.ro.

Lanțul românesc de cafenele 5 to go a redeschis toate locațiile pe 5 mai, în regim de „to go” și „drive”. Toate locațiile 5 to go vor funcționa la redeschidere după programul normal, 07:00 – 18:00.

Măsuri de combatere a răspândirii Coronavirusului

Toate cafenele vor respecta o serie de măsuri pentru limitarea răspândirii Covid-19:

  • utilizarea dezinfectantului pentru mâini în toate locațiile 5 to go ori de câte ori e necesar
  • servirea produsele exclusiv în pahare „to go”
  • oferirea capacelor și a paletinelor doar de către barista
  • încurajarea clienților de a plăti electronic

Reorganizarea spațiului și a timpului petrecut în locații este una dintre noile măsuri. Pentru locațiile prevăzute cu spații de stat s-a luat decizia de a se renunța la ele, iar în funcție de dimensiunea locațiilor, se au în vedere următoarele măsuri cu privire la acces:

  • în spațiile de până în 20 metri pătrați se va intra pe rând, unul câte unul
  • în locațiile de 20-40 metri pătrați, vor avea acces maximum doi clienți, cu distanța de siguranță de 1,5 metri între ei.
  • pentru angajați se impun noi măsuri, extra celor de dinainte de închidere - purtarea obligatorie a măștii de protecție și a mănușilor.

Rețeaua de cafenele 5 to go a semnat, în ultimele săptămâni, nouă francize în București, Cluj și Călărași. Compania a continuat amenajările de noi locații, dintre care 10 au fost finalizate și sunt gata pentru a fi deschise, și au listat unele dintre produsele 5 to go pe eMAG.

5 to go, fondat de Radu Savopol și Lucian Bădilă, a luat naștere în 2015, iar în prezent a depășit pragul de 150 de locații și este cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est, dar și cea mai accesată franciză din România.

Sursa foto: 5 to go

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri