Pandemia Covid-19 | 5 to go continuă planul de extindere și semnează contracte pentru 9 noi francize

Rețeaua de cafenele 5 to go a semnat, în ultimele cinci săptămâni, nouă francize în București, Cluj și Călărași. Compania a continuat amenajările de noi locații, dintre care 10 au fost finalizate și sunt gata pentru a fi deschise, și au listat unele dintre produsele 5 to go pe eMAG, potrivit unui comunicat de presă.

„Vrem să revenim cu forțe proaspete după această criză și să optimizăm activitatea pentru a reuși să ne îndeplinim targetul pentru anul în curs. Astfel, din 15 martie și până la ora actuală am reușit să semnăm 9 francize, dintre care 4 sub conceptul de Pro Unit, am finalizat 10 amenajări de noi locații și mai avem alte 15 în curs, am închiriat 3 spații și am relocat altele 3 din nereguli legate de chirie. În plus, am decis că e momentul să continuăm dezvoltarea business-ului 5 to go și către alte direcții. Astfel, am listat două dintre produsele noastre, siropul pentru acasă și cănile din porțelan, pe platforma celui mai mare retailer online local. Încercăm să ne menținem creativitatea la cote înalte, productivitatea și eficiența de asemenea, așa că lucrăm și la alte produse pentru acasă și sperăm ca din iunie, cafeaua 5 to go să se poată regăsi și în magazine”, a declarat Radu Savopol, cofondator 5 to go.

Conceptul de Pro Unit este un serviciu complementar pe care 5 to go îl oferă unui business deja existent. În acest moment, există 15 Pro Units deschise la nivel național și alte 5 în curs de amenajare.

Lanțul românesc de cafenele 5 to go redeschide toate locațiile pe 5 mai, în regim de „to go” și „drive”. Până la finalul anului, la achiziționarea oricărei cafele espresso, espresso lung sau americano, clienții vor primi încă una.

Grupul 5 to go numără în prezent 153 de locații deschise în București și în întreaga țară, cu alte 25 pregătite spre a fi funcționale după 15 mai.

Citeste si:
5 to go introduce paiele comestibile și paiele biodegradabile în...
5 to go introduce paiele...

Lanțul de cafenele 5 to go, fondat de Radu Savopol și Lucian Bădilă, a apărut în 2015 și este unul dintre cele mai mari lanțuri de cafenele din Europa de Est.

Sursa foto: 5 to go

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
H&M va închide 170 de magazine în 2020, din cauza crizei Covid-19
Setari Cookie-uri