În criza generată de Covid-19, lanțul de cafenele 5 to go dezvoltă noi locații, închiriază spații noi și semnează contracte de franciză

Lanțul de cafenele 5 to go dezvoltă noi locații, 20 dintre ele fiind deja gata și așteaptă să treacă criza generată de pandemia de Covid-19 pentru a fi deschise. Compania românească a închiriat noi spații și a semnat mai multe contracte de franciză, a declarat Radu Savopol, cofondatorul 5 to go.

„Cu toate că situația în România și în întreaga lume e extrem de dificilă în această perioadă de criză, noi ne continuăm activitatea. Avem noi locații în lucru, 20 dintre ele sunt la cheie, așteptăm să treacă criza și să le deschidem, am reușit să și închiriem 2-3 spații și chiar am și semnat câteva francize acum. Noi suntem optimiști că vom trece cu bine peste criza actuală și că vom fi primii din industria de cafea care vor redeschide locațiile atunci când lucrurile revin la normal. Nu vreau să stagnăm, 5 to go e un business făcut și pentru perioadă de criză, așa că noi continuăm să lucrăm atât pe teren, cât și la birou, unde facem planurile de revenire pe piață”, a declarat Savopol.

Antreprenorul care a fondat lanțul de cafenele cu o cifră de afaceri de 8 milioane de euro anunță că este dispus să ofere sfaturi pentru alți cei au nevoie în această perioadă. Cifra de afaceri a 5 to go a crescut cu 54% în primul trimestru al acestui an (ianuarie-martie) față de perioada similară a anului trecut, potrivit unui comunicat de presă.

„Știu prin ce trece industria HoReCa la acest moment, sunt permanent conectat la tot ce se întâmplă și tocmai de aceea vreau să vin în ajutorul antreprenorilor din zona de cafea, să-mi ofer expertiza de aproape 20 de ani în business și să-i ajut să treacă peste această criză. Invitația la discuții e deschisă atât lor, cât și celor care vor să devină francizați ai 5 to go. Ne vedem în online!”, a spus Radu Savopol.

Cei care doresc să ia parte la sesiunile de discuții one-to-one cu Radu Savopol, dar și cei care vor să se alătura brandului 5 to go, pot scrie la adresa de e-mail: oana@fivetogo.ro sau pot apela telefonul: + 40 746 215 951.

Citeste si:
S-a deschis prima croissanterie din România
S-a deschis prima...

„Pentru 5 to go avem mai multe abordări pregătite, atât către francizați, cât și către clienți. Sunt încrezător că soluțiile găsite ne vor ajuta să revenim sau poate chiar să creștem traficul locațiilor noastre atunci când le redeschidem și că vom rămâne un nume puternic pe piață”, a completat Savopol.

Lanțul de cafenele 5 to go, fondat de Radu Savopol și Lucian Bădilă, a intrat pe piață în 2015, iar în prezent a depășit pragul de 150 de locații. La finalul anului 2019, 5 to go a finalizat tranzacția prin care fondul de investiții Mozaik Investments a preluat 35% din companie. Rețeaua totală de cafenele are 300 de angajați. În 2019, cifra de afaceri a grupului era estimată să depășească 8 milioane de euro.

Despre autor
Anca Olteanu
 Anca este web editor la wall-street.ro.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri