IKEA România redeschide magazinele din București

Magazinele IKEA România se vor redeschide vineri, 15 mai, în conformitate cu deciziile Guvernului României privind relaxarea măsurilor de restricție, după aproape două luni de la închiderea temporară preventivă, anunță compania într-un comunicat de presă.

Magazinele IKEA Băneasa și Ikea Pallady vor fi deschise de luni până duminică, în intervalul orar 10.00 – 21.00.

Cumpărăturile în magazinele IKEA România vor fi organizate astfel încât să fie aplicate toate măsurile de siguranță recomandate, cum ar fi distanțarea fizică, purtarea echipamentului de protecție și dezinfectarea zilnică a spațiilor.

Suntem bucuroși să vedem că situația din regiune se îmbunătățește și că, după Zagreb și Belgrad, ne putem redeschide și magazinele din România. Ținând cont de faptul că sănătatea și siguranța oamenilor reprezintă prioritatea noastră, ne dorim să redeschidem într-un mod responsabil, în care clienții și angajații noștri să se simtă în siguranță să cumpere și să lucreze. În acest sens, vom continua să aplicăm toate măsurile și recomandările de siguranță pe care le-am urmat în perioada de închidere temporară

Violeta Neniță, IKEA Romania Market Manager

Citeste si:
Grupul care deţine IKEA, 4 MLD euro în proiecte de energie...
Grupul care deţine IKEA...

Magazinul cu delicatese suedeze va fi operațional tot începând cu 15 mai, în timp ce restaurantele, bistro-urile și locurile de joacă SMÅLAND dedicate copiilor rămân închise până la noi directive.

Clienții vor putea utiliza în continuare serviciul de livrare a produselor direct acasă, fără contact direct, dar și pe cel cu ridicare gratuită din IKEA Băneasa și Pallady a produselor comandate online. Centrele de colectare din Iași, Constanța, Timișoara și Cluj vor fi și ele deschise.

IKEA România a închis temporar cele două magazine începând de vineri, 20 martie, ora 18:00, ca măsură de precauție împotriva riscului de infectare cu virusul COVID-19.

Grupul Ingka (Ingka Holding B.V. și entitățile sale controlate) este unul dintre cele 12 grupuri diferite de companii care deține și operează IKEA în baza unor acorduri de franciză cu Inter IKEA Systems B.V. Ingka Group are trei domenii de activitate: IKEA retail, Ingka Investments și Ingka Centres. Grupul Ingka este partener în sistemul de franciză IKEA, operând 374 magazine IKEA în 30 de țări. Aceste magazine au avut 839 de milioane de vizite în timpul anului financiar 2019 și 2,6 miliarde de vizite pe platforma www.Ikea.com.

Citeste si:
UPDATE Coronavirus 20 aprilie | Scade rata de incidență din București
UPDATE Coronavirus 20 aprilie...

Sursa foto: Ikea Romania
Despre autor
Anca Olteanu
 Anca este web editor la wall-street.ro.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri