elefant.ro va organiza online, în perioada 27-31 mai 2020, elefantFest, un târg de carte la care așteaptă peste un milion de cititori din toată țara.

Pasionații de lectură vor avea acces la peste 50.000 de titluri în limba română și peste 600.000 în limba engleză, multe noutăți, iar editurile participante vor oferi și ele multe surprize cititorilor. În cadrul evenimentului vor avea loc și lansări de carte.

Mai mult de 40 de edituri românești vor participa la târg, fiecare beneficiind gratuit de un stand digital, pe care îl vor amenaja după plac, în funcție de structura editorială și de stilul vizual specifice.

Sperăm ca, prin acest târg, să oferim o gură de aer industriei de carte, editurilor, partenerii noștri de 10 ani, într-un moment în care nu există posibilitatea de a organiza sau participa la un eveniment tradițional, offline. Toate costurile cu organizarea acestui eveniment vor fi suportate de elefant.ro

Sergiu Chircă, CEO elefant.ro

Retail jobs

Pentru cititori, târgul va avea o hartă a standurilor, un calendar oficial al lansărilor de carte, totul în mediul online. Pasionații de lectură vor putea achiziționa cărți cu autograf de la autorii preferați, într-o secțiune dedicată.

elefantFest va găzdui și un stand internațional de carte în limba engleză, editată de case celebre precum DK, Penguin Books sau Random House.

elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, oferind celor peste 2.000.000 de clienți o gamă extinsă de produse cu livrare prin curier, în punctele de livrare proprii din București și din țară, precum și prin parteneri la nivel național. Fondat în 2010, Elefant s-a extins și în afara țării deschizând o filiala la Chișinău, în Republica Moldova - magazinul online local elefant.md.

elefant.ro dă startul elefantfest, târg de carte online" href="https://www.wall-street.ro/articol/Companii/255741/50-de-evenimente-de-lansare-in-5-zile-elefant-ro-da-startul-elefantfest-targ-de-carte-online.html" onclick="_gaq.push(['_trackEvent', 'Recommended Article In Article', 'click', '50 de evenimente de lansare în 5 zile| elefant.ro dă startul elefantfest, târg de carte online']); return true;" class="inArticleNew clearfix">
Citeste si:
50 de evenimente de lansare în 5 zile| elefant.ro dă startul...
50 de evenimente de lansare...
Sursa foto: Unsplash
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri