IKEA a creat SYMFONISK, o colecție de elemente de mobilier cu boxe integrate, care va fi lansată în România de la începutul lunii iulie.

Noua gamă, creată în parteneriat cu Sonos – o companie americană de produse audio, îmbină expertiza în materie de amenajări interioare cu cea audio.

”Sunetul și lumina sunt doi dintre factorii cei mai de impact care pot spori cu ușurință calitatea vieții de acasă. Ambele elemente sunt esențiale în crearea atmosferei potrivite în orice încăpere și, pornind de aici, IKEA a creat noua colecție SYMFONISK, în parteneriat cu Sonos”, se menționează într-un comunicat de presă al IKEA.

SYMFONISK este o gamă ce pune accent pe asocierea dintre sunetul de înaltă calitate și designul atrăgător. Colecția include două boxe cu Wi-Fi integrat, ce pot fi controlate cu ușurință prin intermediul aplicației mobile Sonos, dar și cu ajutorul unei telecomenzi. Funcționează atât pe cont propriu, cât și grupate, astfel că orice colț al locuinței poate fi „ușor amenajat prin sunet”, iar muzica preferată se poate auzi simultan în mai multe camere.

Raftul de cărți SYMFONISK cu boxă Wi-Fi a câștigat deja un premiu Red Dot la categoria Product Design. Produsul este versatil prin decor și economisește spațiu.

Lampa SYMFONISK cu boxă Wi-Fi este un produs gândit într-o manieră care depășește sfera esteticului high-tech. Într-o oarecare măsură, designul său a fost inspirat din ideea de șemineu – o singură piesă care răspândește o lumină caldă și sunet plăcut în același timp.

Lampa costă 998 lei, raftul poate fi achiziționat la prețul de 599 lei, în timp ce telecomanda are prețul de 49.9 lei. Mai multe detalii despre colecție vor fi publicate pe website-ul www.ikea.com/ro.

Sursa foto: IKEA

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri