Julius Meinl oferă tuturor locațiilor partenere din HoReCA cursuri online gratuite de preparare şi servire a cafelei în siguranță pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19, anunță compania într-un comunicat de presă.

Safer Coffee Preparation este un program implementat la nivel global și a fost gândit atât pentru sprijinirea locațiilor partenere, cât și pentru clienții acestora. Acesta are ca scop siguranța consumatorilor și asigurarea că în locațiile respective sunt urmate standardele necesare limitării infectărilor cu COVID-19. Dacă protocolul este corect urmat riscul unei eventuale răspândiri a virusului este diminuat semnificativ, susține Julius Meinl.

Programul și procesul de servire a unei cafele în siguranță a fost atestat și aprobat de către profesorul Ojan Assadian, în numele Societății Austriece pentru Controlul Infecțiilor (ASIC). Astfel, toate instrucțiunile și recomandările furnizate în cadrul proiectului Safer Coffee Preparation satisfac toate premisele din punct de vedere epidemiologic, potrivit companiei.

Retail jobs

Cursul Safer Coffee Preparation

Angajații locațiilor care se înscriu în acest program vor participa la un curs de formare online compus din tutoriale unde îşi vor însuşi măsurile de prevenţie, de la etapele de preparare și servire a cafelei în siguranță, la păstrarea distanței, până la informații despre virus şi modalitățile de transmitere, precum și simptomele acestuia.

La finalul cursului, angajații vor susține un examen online. Odată ce s-a răspuns corect la toate întrebările, li se va emite o validare electronică. Ulterior, reprezentanţii Julius Meinl vor evalua locația în teren și o vor certifica și semnaliza prin materiale de comunicare ce semnifică faptul că acea locația a implementat măsuri de prevenție a răspândirii virusului. Evaluările locațiilor vor fi făcute cu recurență până la stabilizarea situației pentru a asigura respectarea continuă a măsurilor de prevenție și siguranță.

Citeste si:
Ping pong cu școlile din București: CMBSU redeschide șapte școli
Ping pong cu școlile din...

Julius Meinl este o afacere de familie, austriacă, înființată în 1862. Restaurante și clienți din sectorul HoReCa din 70 de țări se bazează pe cafeaua și ceaiul Julius Meinl. Compania are 950 de angajați la nivel mondial și este prezentă în peste 70 de țări la nivel mondial, cu aproximativ 50.000 de clienți. Locațiile de producție sunt în Viena (Austria) și Vicenza (Italia). În 2018, compania a avut o cifră de afaceri de 178,14 milioane de euro.

Sursa foto: Facebook Julius Meinl

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri F